Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Aquaventure Ship Wreck

Preko puta Aquaventure Reef Kluba. Plava bova pokazuje liniju. Ogromna količina ribe koja živi unutar olupine. Olupina se nalazi na 35 mts. još 2 olupine koje se vraćaju na obalu. Jedan je SUV, a drugi stari helikopter. Prati belu bovu. Osoblje Aquaventure je od velike pomoжi.

Сазнајте више

Cathedral

Ово ронилачко место је дом подводног крста који је поставио нико други до бивши филипински председник Фидел В. Рамос. Крст се налази између две велике стене на око 18м/60фт. а украшена је меким коралима.

Сазнајте више

Eagle Point, Anilao

Utočište za ronjenje sa ronjenjem po zidu, brze struje u zavisnosti od vremena, plime i sezone. Duboko ronjenje.. Kornjače su veoma česte u ovoj oblasti. Mnogo različitih vrsta anemona i riba klovnova.

Сазнајте више

Twin Rocks

Омиљено међу локалним рониоцима, ова локација је добила име по двоструким стенама које се овде налазе. Нуди велики гребен у којем се налази добар број животиња и морског живота.

Сазнајте више

Pier Uno House Reef

Ово место за роњење налази се на гребену испред Пиер Уно Диве Ресорт. Почиње са пешчаним дном; онда док се крећете ка североистоку, има неких корала и стена. Даље североисточно је потопљени џип и стражарница поред њега.

Сазнајте више

Mainit

За искусне авантуристе, струјни гребени овог места формирају троугао обилује великим рибама, морским лепезама и кораљима. Његова јединствена географија чини га доступним током целе године, али може бити изазован због јаких струја, ниских струја, уздизања и дубине.

Сазнајте више

Basura

Basura je ronilački sajt koji najviše odgovara makro fotografima koji mogu da uživaju u nizu zanimljivih stvorenja. Žmigavci, oponašaju hobotnice, morske konje, harlekin škampe, ribu lulu, bobbit crve, krokodilske zmijske jegulje i retke golobrane koji Anilao nazivaju svojim domom. Dubina ronjenja je od 3 do 18 metara

Сазнајте више

Bahura

Бахура Канто, једно од популарних напредних локација у Анилау, је обавезно. Има коси гребен са врхом/углом где је струја обично јака. Човек мора бити упознат са управљањем струјама и роњењем. Са друге стране угла је мала рупа у зиду на 15м.

Сазнајте више

Anilao Port Pier

Анилао Пиер је одлична локација за макро фотографију. Много необичних створења се појављује на овом сајту. Ноћни роњење и роњење у сумрак су најбоље време за посету овом подручју.

Сазнајте више

Anilao Bo Hotel House Reef

Кућни гребен испред хотела Анилао Бо је одлично место за роњење за проналажење макро живота у било које доба дана. Толико макроа насељава ово место да не бисте требали да се мучите да их пронађете. То је најбоља локација у Анилау коју воле фото рониоци јер нема струје.

Сазнајте више