Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sveta Marina, Croatia

Света Марина се налази јужно од Рапца и карактеришу је два прелепа гребена зида. Овде је могуће ронити са обале и чамцем.

Сазнајте више

Babino

Бабина се налази јужно од Рапца. Крећете са висоравни на цца. 5 метара и зароните према истоку док не дођете до ивице на цца. 20 метара. Ивица се наставља на север у виду лепо обраслог зида.

Сазнајте више

Дивоте Јадрина, које се назива и пећина Николај, налази се јужно од Рапца и једно је од занимљивих ронилачких места на источној обали Истре. Отприлике огромна пећина налази се на дубини од 24 метра у дну прелепог зида.

Сазнајте више

Barbakovac

Ronilački sajt Barbakovac, koji se naziva i "kamena kapija", nalazi se južno od Račbaca u blizini malog grada Ravni. Na dubini od oko 15 i 38 metara, možete da zaronite kroz dva impresivna plivanja, koja su gusto prerasla žute anemone. Nekoliko minuta pliva dalje, olupina leži na 30 metara.

Сазнајте више

Girandella

Три улаза нуде велику разноликост.1: Директно испод ронилачког центра, овде можете ронити десно или лево раме. 2:50м Н/Е пре нудистичке плаже зароните уз зид десно раме и код маркера назад до плаже. 3:50 м С/В овај пут зароните лево раме до маркера и назад преко гребена.

Сазнајте више

ЛИНА је гвоздени брод изграђен у Енглеској 1879. године. Постао је власништво Италије 1901. године и радио је као шпедитер на Медитерану. 14. децембра 1914. године налетео је на обале Цреса, где је врло брзо потонуо.

Сазнајте више

Веома популарно место за роњење за почетнике и напредне рониоце, због малог зида између 9-19 метара, тераса између 3 и 35 метара и другог зида између 26 и 40 метара.

Сазнајте више

3 Зиннен је дивно место за роњење и идеално је за почетнике и напредне рониоце. Разнолико је и лепо. Путовање ронилачким чамцем у просеку траје 20 минута.

Сазнајте више

Време путовања Школа роњења: 20 минута. Прелепа стена од 5-40 метара. Место за роњење је идеално за почетнике због споро нагнуте стене окружене песком, а вреди видети и за напредне рониоце због стрмог зида између 25-40 метара!

Сазнајте више

Прилаз од школе роњења: 25 минута, прелеп стрм зид између 10 - 40 м, веома леп плато са златном сунђерастом ливадом и разноврсним плитким простором.

Сазнајте више