Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Зароните у две пећине на 25 метара дубине и са улазом и излазом испред око 20 метара. Може се приступити са плаже иако је понекад тешко приступити, најбоља опција је чамцем.

Сазнајте више

Coves de Port Salvi

Кањон дубок 20 метара доводи нас до улаза у пећину. Са северне стране улазимо на 25м, а излазимо са јужне на 20м. Унутрашњост је широка и омогућава уживање у унутрашњости док посматрате живот који је тамо.

Сазнајте више

Secains

Између 5 и 20 метара је савршено место за лепо и нежно роњење. Место се налази унутар заштићене кала, са могућношћу роњења кроз неколико различитих пролаза.

Сазнајте више

Montilivi

Između plaža Rosamar i započinjanja ronjenja na 20 metara nalazi se mesto poznato po viđenjima Lunine ribe i tunjevine. Savršeno ronjenje sa Nitrosom za njegovih 34 metra dubine.

Сазнајте више

La Llosa de Platja d’Aro

Ронилачка тачка се налази 2 минута вожње бродом од Порт д'Аро. Идеалан и за љубитеље подводне фотографије и за почетнике. Стинграис и орао раис.

Сазнајте више

Pic de les Morenes

Непосредно испред луке Платја д'Аро, ово је изненађујуће место за роњење са лепим навигационим профилом и могућношћу да се види пуно живота.

Сазнајте више

La Ma de Deu

Bogata raznovrsnost stena. Ostaci brodoloma su pronađeni rasuti po širokom području. Vođeno ronjenje pogodno za sve nivoe. Pleni mastilo u plavom.

Сазнајте више

cala sa cova

Stiћite tamo sa obale. Ovo je tipično mesto za noćno ronjenje, sa plitkim vodama i mnoštvom stena gde se traži život. Ronjenje se završava malom pećinom.

Сазнајте више

Роца Роја се налази између Платја д'Аро и Паламоса. Карактерише га стенска формација која се креће између 8 и 30 метара дубине. Два врха повезана су лепим стенама које укрштају два мала кањона.

Сазнајте више

Na Bosca

Две стенске формације раздвојене пешчаним каналом на дну са обилним животом. Када се усидримо, почињемо обилазак највеће стене чија је максимална дубина 17 метара. Идеално за фотографисање, где је употреба нитрокса неопходна за уживање што је дуже могуће.

Сазнајте више