Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Dolime/Glenchristie Quarry

Ово је стари каменолом Долим или сада познат као каменолом Гленцхристие и налази се недалеко од Торонта, Канада. Каменолом се налази на дубини од око 30 до 40 стопа, а дубљи део према задњем делу досеже само око 90 стопа. Паркинг је ограничен и ово је популарно место за обуку, па дођите раније!

Сазнајте више

Oakville (Wreck)

Ово је плутајућа олупина која је радна баржа. Равна тврда палуба је у 60 стопа / 18 метара воде. Овај сајт има лаку навигацију у свим видљивостима. Муљевито дно се налази на око 72 стопе /22 м) Чувајте се температуре хладне воде. Чак и у летњој врућини, 41 Ф / 5 Целзијуса је норма.

Сазнајте више

Tradewind Wreck

Termoklin zaroni. Sedi uspravno u 120' vode. Na ovom mestu je normalno veoma dobra vidljivost, u rasponu od 30-70', sa donjim temperaturama u niskim do srednjim 40-ima.

Сазнајте више

Indiana Wreck

Indijana leži uspravno u 90 stopa vode, sa svojim kamenim tovarom iznad i ispod palube, baš kao što je bila napunjena. Jarboli su joj oboreni i luk joj je slomljen. Njena sidra se mogu naći među olupinama luka.

Сазнајте више

Welland Scuba Park

Ово је одлично место за роњење како за почетнике тако и за напредну обуку. Истражите чамце, аутомобиле, барже и друге разне предмете, све потопљене и спремне да их откријете! Ова локација је очигледно приватно земљиште, иако нисмо успели да пронађемо ниједног власника. Затворен је због посебних догађаја као што је ФлоатФест.

Сазнајте више

John J Boland

Thermocline Dive. Termoklina je obično na 55'. Leži na desnoj strani u vodi od 130 stopa, diže se 40 stopa od dna. Donesi svetla za ronjenje.

Сазнајте више

Dean Richmond wreck

Ona danas leži u 115' vode na severoistoku, PA. Brod je obrnut, ali netaknut osim rupe koju koriste salvori za penetraciju. Jedan od propelera je ostao, drugi je uklonjen.

Сазнајте више

Ostaci Beti Hedžera leže u 115' vode, sa humkama sumpornog tereta. Veći deo palube i strana je nestao, ostavljajući izloženu ogromnu strukturu smeštanja. Tu je i mala pilotska kuća sa rupama, malim vinčem, sidrom i drugim vidljivim predmetima.

Сазнајте више

Windmill Point Park

Одлично подручје за обуку за кандидате Опен Ватер, Адванцед и Мастер Дивер. Каменолом има много платформи за роњење са водичима. Максимална дубина 35'/10м.

Сазнајте више

Niagara River Isle View Drift

Река плута од јужног паркинга Ајлвију до пристаништа за чамце у Ајлвјуу. Потребни пловак и застава. Максимална дубина је око 23 стопе и око 45 минута зарона.

Сазнајте више