Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Neufelder See, Einstieg Lorenc

Ово вештачко језеро у близини Беча нуди многе могућности обуке за почетнике и напредне рониоце. Постоје платформе које се налазе на 5м, 8м, 12м и 20м, две цеви за пловност и много нових нишана које су потопили ангажовани рониоци.

Сазнајте више

Neufelder See, Einstieg Tauch-Sport-Vienna

Испред подручја Тауцх-Спорт-Беч и обале дно је благо нагнуто, што води до платформе на 5м (креће на исток) и до фигуре Нептуна и ајкуле дуге 2м од пластике на око 7м. Од платформе на 5м линије воде до платформе на 10м (на југу) и 20м (на истоку).

Сазнајте више

Neufelder See Südrunde

Идући јужно поред платформе на 10м, можете дуго ронити на дубини од 15-20м преко неколико гребена. Испод обале на западу је мањи стрми зид са малим пећинама. Изнад обрасле ивице на око 6м можете пратити, дуж левог рамена, назад до улаза.

Сазнајте више

Neufelder See Nordrunde

Око 16-18 мин северно, 30-50м од обале, стићи ћете до стрмог зида који се спушта на око 20м. Изнад ње, на дубини од 5м, налази се пространа „ливада морске траве“ (саго бара), са запада омеђена обалом која се уздиже, коју можете пратити са десне стране, назад до улаза.

Сазнајте више

Neufelder See

Ронилачка локација Неуфелдсее Страндбад. Налази се на јужном крају Нојфелдзеа. Приступ са паркинга око 100м. Доступна су два мола. Постоји платформа на 5м дубине. Обала је плитка, а затим се стрмо спушта до >8м. ВЦ објекти су отворени зими.

Сазнајте више

H2O Divng Academy Divesite

Језеро је у приватном власништву, стога јавни приступ није могућ, а роњење је могуће само по договору са Х2О Дивингацадеми (поштом или телефоном).

Сазнајте више

Ratzersdorfer See

Ратзерсдорферсее се користи током летњих месеци као језеро за купање где је роњење дозвољено током целе године. Посебно су занимљиви ноћни рони, јер се рибље богатство може видети углавном ноћу. У зимским месецима видљивост је најбоља са до 10 метара.

Сазнајте више

Velke Kosariska - Akito Diving

Овај локалитет је бивша шљунчара у близини Братиславе код Ровинке. Велке Кошариска је интересантна углавном због своје дубине и углавном одличне видљивости.

Сазнајте више

Velké Košariská

Ова локација је шљункара, која се налази у близини Братиславе, око 3 км од града Подунајске Бискупице, у близини села Ровинка и Дунајска Лужна. Кошаришка је интересантна углавном због дубине. Можете пронаћи места са дубинама до 43м. Вода у језерима је чиста, а квалитет је близу питке.

Сазнајте више

Süli-tó

Језеро Сули - Шулианске јазеро, Словачка5 Сеа ДЦ Траининг Сите - На макадамском путу можете доћи до места за роњење пролазећи поред бифеа. Због затворене капије, термин се мора заказати унапред.

Сазнајте више