Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Paradise Reef

Ovo je prelep greben u granicama Selčuka i Kušadasija. Ovaj sajt je pogodan sa nivoa ronioca pod otvorenom vodom. Definitivno preporučeno da posetite ovaj greben!

Сазнајте више

Pinebay Reef

Ovo je prelep greben u granicama Selčuka i Kušadasija. Ovaj sajt je pogodan sa nivoa ronioca pod otvorenom vodom. Definitivno preporuиite da posetite ovaj greben!

Сазнајте више

Active Blue House Reef

Ovaj greben je prednje dvorište Aktivnog plavog ronilačkog centra. Isprobajte Scuba sesije i Refesh kursevi su dati na ovoj lokaciji. Do oblasti se može stići sa obale.

Сазнајте више

Adakule Cave

Ovde ukupno postoje 2 pećine, prva se može naći na dubini od 9 metara i ima dužinu od oko 19 metara. Na kraju ove pećine lako možete pogledati površinu i samim tim iznad vode, zatim idemo u 2. pećinu, koja je velika i široka, uz malo sreće tu se vidi pečat.

Сазнајте више

Adabanko Reef

Једно од најпознатијих ронилачких локација у Кушадасију, удаљено је око 1,5/2 км од обале, дубина почиње од 5 метара. Зароните на север и долазите до ивице гребена, где имате слободан спуст до 15 метара након чега на крају можете доћи до дубине од 40 метара.

Сазнајте више

Kiwi House Reef

Ovo je kućna lokacija Kivi ronilačkog centra. Probajte Scuba sesije i osvežavajući kursevi se obično daju u ovoj oblasti pre nego što neko počne da roni (ponovo).

Сазнајте више

Lighthouse

На најисточнијем делу Самоса, наћи ћете одличан пејзаж разбацан малим пећинама и видљивошћу од 20+ м за добар дан. Одлична локација за роњење и за почетнике и за напредне рониоце.

Сазнајте више

Kerveli Reef

Два минута вожње чамцем од ронилачког центра Кервели, неколико мањих гребена води вас до главног гребена дубине до 22 метра. Фасцинантно и живописно ронилачко место са пуно пролаза које можете открити међу гребенима.

Сазнајте више

Sideras

Леп пејзаж са древним артефактима до 18м. За почетнике и напредне рониоце. Такође је могуће спустити се до 31 м и видети много древних артефаката.

Сазнајте више

Klima

Старо сидро лежи на 25 м дубине и пуно античких артефаката око њега. Можете заронити зид од 19 м до 30 м. За напредне рониоце или рониоце вишег нивоа. Максимална дубина овог локалитета је 40 м.

Сазнајте више