Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Grouper’s Field

Prelepo ronjenje u tipično mediteranskom dubokom pejzažu. Uprkos izgledu ravnog grebena, postoji mnogo malih rupa koje kriju iznenađenja. Najsrećniji mogu naići na ogromne grupe koje žive u toj oblasti.Generalno biste vode sa vidljivošću do 20 m. Maksimalna dubina ronjenja između 18 i 20 metara.

Сазнајте више

Scubakreta House Reef

Дивно роњење у медитеранском пејзажу. Лак профил, савршен за почетнике и рониоце који нису ронили неко време. Ово је зарон на обали са дубинама од 5 до 15 метара дубине.

Сазнајте више

Golden Reef

2 kompletna različita putanja moguća za ovo ronjenje puno mikro podvodnog života. Obratite pažnju na svoju okolinu tamo, možda ćete imati neke iznenađujuće susrete. Srećnici mogu sresti kornjaču koja živi u okolini.

Сазнајте више

Posidonia Reef

Названа по морској трави Посидониа, можете је наћи много око овог ронилачког места. Постоје стенске формације које указују на неку древну људску активност. Лако роњење за све нивое.

Сазнајте више

Amphora Reef, Kreta

Овде можете пронаћи комаде разних амфора. Амфора је древна посуда са одређеним карактеристичним обликом и величином, барем из периода неолита. Амфоре су у великом броју коришћене за транспорт и складиштење разних производа, течних и сувих, али највише за вино.

Сазнајте више

Kori

Кори је стена која се види из воде, у средини залива. Одатле почиње гребен који иде највише око 11 метара. Лепо је лагано роњење за све, препоручује се почетницима. Сви нивои. Максимална дубина 11 метара. Трајање 45-55 мин. Приступни чамац или дуго пливање.

Сазнајте више

Heraklion Diving beach dive

Место за роњење испред ронилачког центра Хераклион. Лак долазак са обале, погодан за рониоце почетнике и курсеве Три Сцуба. Максимална дубина која се може досећи је 8-9 метара.

Сазнајте више

St. George

На крају залива Херсонисос налази се гребен типа зида који зовемо Свети Ђорђе, а име је добио по оближњој цркви. Место роњења је дугачко око 300 метара и поделили смо га на 2 дела. Плитко и дубље. Плитак део почиње од 6 метара дубине и спушта се до 12-13 метара. Дубљи део је од 12 до 19 метара.

Сазнајте више

Messerschmitt Me 109 (Wreck)

Овај авион Месершмит БФ109 је олупина из Другог светског рата. У добром је стању, само реп недостаје са локације. Авион је највероватније оборен током битке на Криту у мају-јуну 1941. године.

Сазнајте више

ammoudara

Идеално подводно подручје за обуку роњења и Пробајте роњење за почетнике. Идеално и за роњење. Плитководни. Пешчано дно са лепим стенама.

Сазнајте више