Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Hilutungan Marine Sanctuary

Острво Гилутонган, које се назива и острво Хилутунган, острво Хилотонган или острво Лутунган, налази се на 30 минута вожње бродом од острва Мактан. Острво је дом бројних коралних гребена и ливада морске траве.

Сазнајте више

Nalusuan Island

Smešten odmah pored dna ostrva Olango, lokaciji Nalusuan potrebno je oko 30 minuta da stignete od Mektana. U ponudi ima veliki sflat stan koji se spušta do dubokog zida sa izvanrednim koralima. Takođe plitki grebeni i zidovi na južnom kraju morskog parka.

Сазнајте више

Caohagan Island

Novi morski rezervat sa puno svežih korala i ribljim životom. Ostrvo je isprepletano tako što se peščane obale sa koralima izrezi, spuštaju na vertikalni zid na oko 22 metara.

Сазнајте више

Sulpa Island

najbliže ostrvo Marigondon Sulpa nudi džinovski zid sa spektakularnim panoramama. Zid počinje. na oko 5-7m sa lepim koralima, thedepth prelazi 40m a struje mogu biti jake

Сазнајте више

Nenskie’s wall

obiman greben štita, 3 -10 m, sa peščanim padinama i stenovitom tačkom do oko 22m gde zid počinje. Lepi korali, dubina prelazi 40 metara i struje mogu biti jake na izlaznoj plimi.

Сазнајте више

Cordova reef

Кордова гребен је 15 минута вожње бродом од ЕЗДЦ Хоусерееф-а. Нагиб терена од плитког до 21 м/67 стопа, затим зид. Добро за почетнике и напредне рониоце.

Сазнајте више

Marigondon Port

Smešten na obe strane luke Marigondon nudi kratke peščane stanove, a zatim se spušta do dubokih zidova. Često veoma jake struje i oborene struje u toj oblasti. Stalni brodski saobraćaj u toj oblasti zahteva dobru kontrolu bova kako bi ostao na bezbednim dubinama u nekim plićim oblastima.

Сазнајте више

PCR

Дивно роњење на зиду са богатим локалним животом и кораљима. Место је насељено статуама људске величине 12 знакова зодијака и другим митским зверима.

Сазнајте више

Marigondon Beach

Лак улазак на обалу води вас до гребена од 3-8 м који се завршавају окомитим зидом, спуштајући се до дубине од 40 м+. Идеално за све нивое рониоца, међутим треба водити рачуна о излазним плимама јер струје могу бити веома јаке.

Сазнајте више

E&Z DIVE CENTER

ЕЗДЦ Хоусе гребен је плажа са белим песком која је добра за пливање, роњење и затворене Опен Ватер Дивер тренинге. То је благи нагиб од плитких 3 м/9,6 стопа до 18 м/59 стопа. Место богато за макро и широкоугаону фотографију.

Сазнајте више