Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La Ma de Deu

Bogata raznovrsnost stena. Ostaci brodoloma su pronađeni rasuti po širokom području. Vođeno ronjenje pogodno za sve nivoe. Pleni mastilo u plavom.

Сазнајте више

La Llosa de Platja d’Aro

Ронилачка тачка се налази 2 минута вожње бродом од Порт д'Аро. Идеалан и за љубитеље подводне фотографије и за почетнике. Стинграис и орао раис.

Сазнајте више

cala sa cova

Stiћite tamo sa obale. Ovo je tipično mesto za noćno ronjenje, sa plitkim vodama i mnoštvom stena gde se traži život. Ronjenje se završava malom pećinom.

Сазнајте више

Secains

Између 5 и 20 метара је савршено место за лепо и нежно роњење. Место се налази унутар заштићене кала, са могућношћу роњења кроз неколико различитих пролаза.

Сазнајте више

Roca Roja

Роца Роја се налази између Платја д'Аро и Паламоса. Карактерише га стенска формација која се креће између 8 и 30 метара дубине. Два врха повезана су лепим стенама које укрштају два мала кањона.

Сазнајте више

Planetes

Les Planetes je ronjenje smešteno u 'Kala dels Penjats' južno od plaže Sant Feliu de Guíxols do koje se pristupa brodom. To je skup kopnenih jezika, konkretno pet, koji idu u more na dubini između 10 i 25 metara.

Сазнајте више

Coves Eden Roc

Зароните у две пећине на 25 метара дубине и са улазом и излазом испред око 20 метара. Може се приступити са плаже иако је понекад тешко приступити, најбоља опција је чамцем.

Сазнајте више

La red

Ла Ред је прелеп зид који иде од 15 до 30 метара. Пун је рупа, шупљина и пукотина које служе као станиште за многе различите врсте.

Сазнајте више

Coves de Port Salvi

Кањон дубок 20 метара доводи нас до улаза у пећину. Са северне стране улазимо на 25м, а излазимо са јужне на 20м. Унутрашњост је широка и омогућава уживање у унутрашњости док посматрате живот који је тамо.

Сазнајте више

Cuevas de Port Salvi

Otkrijte jedinstveno podvodno iskustvo udaljeno samo 3 minuta brodom od luke Sant Feliu de Guíxols! Naše ronjenje vas vodi u istraživanje podvodnih tunela osvetljenih fascinantnim pozadinama, gde možete da se divite morskom životu u najboljem izdanju.

Сазнајте више