Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Marsa Mourain

Улаз је пешчани ходник између стена опремљен ужетом. Ово олакшава улазак и излазак у случају јаке струје. Обе стране пешчаног залива прекривене су прелепим гребенима са угловима. Наћи ћете шарене меке и тврде корале.

Сазнајте више

Halg El Shouni

Дивесите: Улаз кроз рупу и кањон после ових веома лепих кораљних блокова, макс. дубина: 30м, удаљеност: око 25 минута у правцу југа минибусом - полазећи од Порт Гхалиб.

Сазнајте више

Abu Dabour

Оближњи мол се може користити за улазак у ово роњење или можете ући са обале кроз веома леп мали кањон који вас води до бистре плаве воде. Ово роњење почиње косим пешчаним дном где можете изабрати да идете ка северном или јужном гребену.

Сазнајте више

Marsa Shoni Bay

Такође познат као Схони Баи, ово место има лаган, пешчани улаз са главним гребеном на северу и југу. На јужној страни, око 80м од главног гребена, налазе се прелепи корални блокови са пуно разнобојних тврдих корала.

Сазнајте више

Abu Saile

Невероватна локација за роњење која је прибл. 50 минута удаљен од марине Порт Гхалиб која нуди дневне бродове. Ово ронилачко место је погодно за све нивое рониоца. Видећете прелепе тврде корале у плитким пределима. Обали се може приступити кроз рупу на врху гребена.

Сазнајте више

Tulip Resort House Reef

Улаз у место роњења је са пристаништа. Постоји корални зид до 12м, а затим пешчано дно са неколико коралних вртова који се спуштају на 40м. Прелепи тврди корали.

Сазнајте више

Marsa Abu Dabab

Абу Дабаб Нортх је значајно место за роњење које се налази у зони Марса Алам са веома лаким приступом са обале. Ова локација је погодна за све нивое рониоца и рониоце. Може се лако приступити са чамца и обале (чамци могу приступити локацији само изван залива).

Сазнајте више

Abu Dabab South

Лежи у заливу Абу Дабаб, улаз преко пешчане плаже или јој се приближава Зодијак. Прелепи корални блокови на 14, 16, 18 и 24 м дубине.

Сазнајте више

Abu Dabab Garden

Fringing greben sa prelepim koralima i puno šarenih riba. Greben je u veoma dobrom stanju. Dubina varira od 5 do 30 metara. Specijalitet bašte Abu Dabbab je oblast oko mlaznjaka gde se mogu naći mala i velika laguna, kanjoni i pećine.

Сазнајте више

Marsa Shouna

Фантастична локација за роњење којој се може приступити свакодневним чамцима или као зарон на обали. Плитак са нагнутим дном према северном или јужном гребену. До јужног гребена се може доћи Зодијаком или са обале.

Сазнајте више