Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Carrière de Lillé

Каменолом нуди широк спектар могућности роњења, са дубинама које варирају између 24 и 30 метара у зависности од нивоа воде. Велика инфраструктура и бројне доступне услуге омогућавају организовање удобних ронилачких излета током целе године.

Сазнајте више

Piscine de Herve

Opštinski bazen Herve je lokacija za trening u zatvorenom prostoru za ronjenje. Bazen ima 25 metara dug takmičarski bazen širok 4 trake.

Сазнајте више

Piscine Dison

Општински базен у Дисону је 25-метарски базен са 5 трака. На једној страни можете добро да стојите, а на почетној страни базена је дубље.

Сазнајте више

Bütgenbach Stausee

Mesto ronjenja je oko 100 metara ispred brane. Uska staza vodi niz stepenice u vodu. Mora da postoji udaljenost od najmanje 50 metara od zida brane. Ronjenje je sa strane, daleko od zida brane. Dnevne ili godišnje karte moraju se kupiti unapred na informativnom pultu parka Worriken.

Сазнајте више

Stedelijk Zwembad De Blyckaert, Tienen

Општински базен Тиенена има неколико базена. Највећи базен је базен дуг 25 метара и широк осам трака. Идеално за тренинг.

Сазнајте више

Rhisnes

Званично, име је Царриере де Рхиснес. Овај каменолом нуди понешто за свакога! Идете ли на редовно роњење? Онда можеш ићи овде. Да ли више волите роњење у пећинама? Затим идите на путовање кроз горњи део каменолома!

Сазнајте више

Dongelberg

Ovo je lepo svestrano mesto. Na dnu se nalaze brojni predmeti, kao što su autobus, bicikl i avion, a iskopavanje je raznovrsno. Zidove takođe vredi ispitati. Ovde možete naći mnogo života.

Сазнајте више

Carrière d’Opprebais

Овај стари каменолом је коришћен за вађење кречњака и песка. Сада се речи могу користити за безброј објеката који овде леже под водом. Шта ако добијем посету на лицу места? Онда вам треба неколико роњења!

Сазнајте више

Carriere du Flato - Floreffe

Дугачак је 280 метара и широк 80 метара, простире се на нешто више од 2 хектара, са максималном дубином од 13 до 16 метара, у зависности од варијација у подземним водама, и просечном дубином од 8 до 13 метара.

Сазнајте више

Blausteinsee, Eschweiler

Једно од најпознатијих места за дубоко роњење у НРВ. Максимална дубина је око 42 метра. Постоји много платформи за обуку на различитим дубинама. Морају се поштовати локални прописи о роњењу. На веб страници постоји детаљна мапа роњења.

Сазнајте више