Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Bojaha Madi (Moofushi Rock)

Такође познато као Моофусхи Манта Поинт, ово место је фантастично за манта раже од децембра до априла. Роњење се може продужити лепим заношењем дуж зида гребена.

Сазнајте више

Rimas Thila

Ово ронилачко место се налази у близини острва Моофусхи и намењено је напредним или дубоким сертификованим рониоцима, горњи гребен почиње на 18-20 метара, а сам врх је дугачак и узак.

Сазнајте више

Himandhoo Thila

Химандхоо Тхила се налази у каналу између острва Химандхоо и Моофусхи. Овде је занимљива топографија са лепим кањонима и превисима. Иако је ова страница могућа за све нивое, чувајте се струје јер може постати јако јака.

Сазнајте више

Maalhos Thila

Познато и као Плаве пећине, ово место за роњење Тхила познато је по невероватном низу плавих и љубичастих меких корала. Име потиче од великих препуста у којима можете лако да пливате и разгледате.

Сазнајте више

Hohola Thila

Хохола Тхила је мала Тхила са невероватно богатим подводним животом. Најважније су плаве, црвене и наранџасте рибе жабе и није необично видети их како пливају преко врха гребена. Зато припремите свој видео. Али такође, гребен вам пружа много других занимљивих ствари за откривање, попут велике групе шишмиша.

Сазнајте више

Fesdhoo Wreck & Thila

Ово ронилачко место налази се на периферији острва Фесду и представља олупину поред мале тиле (врх). Ова локација је погоднија за нитрокс рониоце.

Сазнајте више

Bulaloghi Faru

Околни гребен Булалогхи, насељено острво. У зависности од струје десно или лево треба дуж зида који има много пећина са коралима и рибљим животом

Сазнајте више

Aiyabe Thila (Hollywood)

Једно од најбољих локација за роњење у овој области, нуди скоро све. Врхунски гребен 5 метара, одличан за сигурно заустављање. Велики превјеси са фантастичним животом корала, јатастим рибама и грабежљивцима који их лове. Негативан пристојан потребан ако постоји струја

Сазнајте више

Fish Head

Рибља глава Тхила је раније била позната по огромној популацији сивих гребенских ајкула. Сада зависи од среће, сезоне и струје да их видимо. Гребенска плоча почиње на око 10 метара дубине и може бити струјања. Потребно је брзо спуштање.

Сазнајте више

Dhigu Faru Kuda Thila

Мала прелепа Тхила, врх гребена дубок 10-12 метара. Потребан негативан пристојан. Можете пливати унаоколо ако струја није прејака неколико пута. Надстрешнице вам пружају заштиту од струја и да посматрате живот рибе.

Сазнајте више