Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cantarel

Цантарел је прелеп зид са лепим падовима. У правом годишњем добу уобичајено је пронаћи групе орлових зрака. Боље је то третирати као снажан дрифт роњење, скочити сви заједно и изаћи у потпуности. Може имати јаку струју, понекад гурајући напоље или/и низ зид.

Сазнајте више

San Juan Reef

Смештена на северу, ова локација се обично ради као други зарон после Баракуде или Кантрела. Овим подручјем доминирају огромни прстасти корали, корални пешчани сунђери од зелене салате.

Сазнајте више

Баракуда већину времена има кидајућу струју, а понекад има и доле струје. Много сунђера и велике групе риба. У правој сезони, ово је добро место за орлове зраке. За роњење се препоручује напредна сертификација.

Сазнајте више

Palace Reef

Цозумел Палаце Хотел је алл инцлусиве хотел са пет звездица, одакле имате приступ Палаце Рееф.

Сазнајте више

Tikila Beach

Смештен јужно од града, ово је одлична улазна тачка за тренинг у затвореној и отвореној води. Максимална дубина 20 стопа и делимично заштићена од струје. Такође одлично за ноћна роњења и фотографе.

Сазнајте више

Villablanca

Ово је зарон на зиду који се стрмо спушта. То се може урадити са обале, иако се то не препоручује. Пливање са обале траје отприлике 15 минута, што га чини кратким зароном.

Сазнајте више

Julio Kin Scuba shore dive

Jedan od najboljih ronjenja na obali dostupan u Cozumelu! Savršeno za ronjenje na treningu, osvežavanje vaših veština, noćno ronjenje ili jednostavno uživanje u opuštenom ronjenju u sopstvenom ritmu, takođe savršeno za fotografe.

Сазнајте више

Paraiso Reef

Ово је први гребен при уласку у морски парк. То је популарно друго роњење и такође популарно ноћно роњење. Струја обично тече од југа ка северу. Роњење обично почиње преко пута улаза у локалну марину и плови на север. Постоји неколико коралних гребена који су паралелни са обалом.

Сазнајте више

Paradise Reef

Парадисе Рееф, једно од најпопуларнијих ронилачких локација на Козумелу, је заправо три одвојена гребена који се крећу паралелно са обалом и доступни су и обалом и чамцем. Ово је једно од ретких добрих ронилачких места на острву која су доступна на обали. Максимална дубина је 45 стопа, тако да је ово добро место за почетнике и рониоце.

Сазнајте више

Козумел је једна од најпопуларнијих ронилачких дестинација на свету и пружа услуге рониоцима са многим хотелима за роњење током целе године. Смештен у близини мексичког полуострва Јукатан, Козумел се може похвалити кристално чистим, топлим водама сваког дана у години и дом је широког спектра морског живота.

Сазнајте више