Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La Piscine de Salomon

Ово место свој надимак дугује узвишеном тиркизу његових вода и сјају његових белих стена које нуде неупоредиву светлост. Током пливања уз благу струју, наићи ћете на разне ситне, разнобојне врсте риба. Можете се спустити на дубину од 35-40 метара.

Сазнајте више

L'Anse Fortune

На овој нетакнутој локацији, рониоци почетници и почетници могу да доживе јединствене сензације роњења и богатство подводног света. Формирање мноштва малих кањона који окружују корале нуди плитко подручје истраживања (0-12м).

Сазнајте више

Надовезујући се на формацију копна, Рт Соломон је сјајан гребен састављен од импозантних стена које постепено тону у различите нијансе плаве. Масивне громаде, положене једна на другу, дају рониоцу осећај да је шкамп.

Сазнајте више

L'arbre Mort

Изузетна видљивост његових кристално чистих вода, богатство његовог биодиверзитета и разнолик рељеф чине Мртво дрво изузетним локалитетом.

Сазнајте више

Видљивост његових кристално чистих вода, богатство његовог биодиверзитета и разнолик рељеф чине Рт кита једним од најлепших локалитета Јужних Кариба. Леп пад клизи до 25м. Рт китова је повољан за дрифтовање, посебно почевши од увале Тхрее Аирс.

Сазнајте више

Les Jardins de Salomon

На падинама рта Соломон, ово место се састоји од три корална гребена. Прва башта је ватромет живих боја. Због свог богатства и разноликости, баште Саломон се морају видети у Ансес д'Арлету.

Сазнајте више

Истражите овај брод са 3 јарбола који се налази на дубини од 35 метара. Намерно је потопљен 1993. године да би се направио вештачки гребен. Ако је олупина на 35 м, силуета Три јарбола ће вас лако водити као обећање роњења у другу димензију. Роњење које комбинује технику и историју.

Сазнајте више

La Pouponnière

У овом расаднику и почетници и искусни рониоци могу да посматрају прва комешања младунаца многих врста. Богатство боја и живост младих гарантују очаравајући спектакл. Сајт ће одушевити фотографе и биологе. Родиће звање сваког рониоца.

Сазнајте више

Чим се крстите, играјте се истраживача у овој дивној малој ували где се олупина 3 Аирс налази на дубини од само неколико метара! Костур ове олупине је дуго био дислоциран, али многе врсте су јој дале други живот колонизацијом њених остатака.

Сазнајте више

Anse Dufour

Колонизиран сунђерима и богат кораљима, Ансе Дуфоур нуди очаравајуће окружење са својим бриљантним бојама и низом врста које скрива. Ношен слабом струјом, Ансе Дуфоур је идеалан за роњење.

Сазнајте више