Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La Crique Abricot

Заштићена од струја и отока, ова мала увала са својим кристално чистим морем идеално је окружење за рониоце који први пут долазе. Такође ће одушевити рониоце. За искусне рониоце, Црикуе Абрицот нуди занимљиву полазну тачку за долазак на Јорассес.

Сазнајте више

Petites Jorasses, Anses-d'Arlet

Мало даље, Мали Јорасес, у односу на своје алпске рођаке, су величанствени рељефи вулканског порекла. Они су низ коралних тераса, у низу степеница. Међутим, будите опрезни јер његова локација даље од обале може довести до јаких струја.

Сазнајте више

Grandes Jorasses

Велики Јораси, у односу на своје алпске рођаке, су величанствени рељефи вулканског порекла. На 40 метара, импресиван зид ће вас ухватити до 60 метара. Са дна ћете моћи да видите импресивну формацију ове подводне планине.

Сазнајте више

La Grotte aux Couleurs

Са својим сјајним бојама, ова локација нуди магичну атмосферу и позната је по својој лепоти. Заклоњено од струја, идеално је место за прво роњење или прве урањања, родило је многе позиве ронилаца. Такође ће задовољити ентузијасте биологије и фотографије.

Сазнајте више

Ова корална литица, заштићена од струја Бургос Поинтом, својим изузетним бојама нуди призор који одузима дах. Први зарони могу искористити близину зида литице. Дубина између 0 и 40 м нуди идеално окружење за тренинг зарона.

Сазнајте више

Les Jardins de Salomon

На падинама рта Соломон, ово место се састоји од три корална гребена. Прва башта је ватромет живих боја. Због свог богатства и разноликости, баште Саломон се морају видети у Ансес д'Арлету.

Сазнајте више

La Pouponnière

У овом расаднику и почетници и искусни рониоци могу да посматрају прва комешања младунаца многих врста. Богатство боја и живост младих гарантују очаравајући спектакл. Сајт ће одушевити фотографе и биологе. Родиће звање сваког рониоца.

Сазнајте више

Изузетна видљивост његових кристално чистих вода, богатство његовог биодиверзитета и разнолик рељеф чине Мртво дрво изузетним локалитетом.

Сазнајте више

Надовезујући се на формацију копна, Рт Соломон је сјајан гребен састављен од импозантних стена које постепено тону у различите нијансе плаве. Масивне громаде, положене једна на другу, дају рониоцу осећај да је шкамп.

Сазнајте више

La Piscine de Salomon

Ово место свој надимак дугује узвишеном тиркизу његових вода и сјају његових белих стена које нуде неупоредиву светлост. Током пливања уз благу струју, наићи ћете на разне ситне, разнобојне врсте риба. Можете се спустити на дубину од 35-40 метара.

Сазнајте више