Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Las Termas

Острво Портитсол се налази јужно од Хавее, када прођете рт Сан Мартин. Приступ је стога ограничен на чамце. На јужној страни острва наћи ћемо овај итинерар, који се састоји од два дела: термалних и Нептунових купатила.

Сазнајте више

Piscinas de Neptuno

Једно од најзанимљивијих роњења у Хавеи, пошто на острво Портичол улазимо кроз подводни кањон на дубини од 14 метара и мирно се успињемо на површину пролазећи кроз два велика сифона која се називају и Нептунови базени.

Сазнајте више

Portitxol Oeste

Идеално роњење за почетнике, почињемо са спуштањем до 5м да бисмо прогресивно напредовали до 15м и моћи ћемо да уживамо у пријатној подводној вожњи.

Сазнајте више

Isla Maria Claudia

Врло мирно роњење, имамо спуст низ рт до 14м где више није потребно мењати дубину током целог роњења, спустићемо се само на 18м на најјужнијој страни острва да бисмо ушли у кањон где можемо наћи пуно живота у њиховим рупама.

Сазнајте више

Portitxol Norte

Роњење у којем можемо доћи до 20 метара дубине, где ћемо наћи стеновити систем док уживамо у тури, спустићемо се на дубину од 14 метара ка сусрету са великом количином морског света који нам овај роњење нуди.

Сазнајте више

Montaña Sumergida - Cabo Negro

Спектакуларно роњење на врху Ла Паред Негра, где ронимо око потопљене планине до 21 метар, да бисмо пронашли пешчано дно са мало прамца.

Сазнајте више

Cueva de la Virgen

У овом зарону, поред велике количине морског живота, има посебност да нам у малој пећини нађе слику Девице Очајне.

Сазнајте више

San Martin Sur

На овом зарону ћете се спуштати у корацима, први на 5м, други на 8м, трећи на 14м, а последњи на 18м. Наћи ћете велики камен који показује пут да се попнете на другу страну зида.

Сазнајте више

Piedras Rotas

У овом роњењу наћи ћемо под водом резултат урушавања планине откривајући многе стазе између великих камења где ћемо уживати у многим могућностима руте.

Сазнајте више

Bajo L’Escull

Урањање на дубину од 18 метара идеално је да видите живот и уживате у великом луку где можете уживати у невероватној промени пејзажа. Имаћемо сифоне и мале рупе да тражимо живот.

Сазнајте више