Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Урањање на дубину од 18 метара идеално је да видите живот и уживате у великом луку где можете уживати у невероватној промени пејзажа. Имаћемо сифоне и мале рупе да тражимо живот.

Сазнајте више

Смештени у општини Јавеа, овом итинерару приступамо бродом. Лако је пронаћи јер је морфологија острва веома карактеристична, путовање можемо организовати сами ако имамо чамац или преко ронилачких центара Јавеа.

Сазнајте више

Montaña Sumergida - Cabo Negro

Спектакуларно роњење на врху Ла Паред Негра, где ронимо око потопљене планине до 21 метар, да бисмо пронашли пешчано дно са мало прамца.

Сазнајте више

Cuvea de los Organos

Пећина Оргуља је веома лепо ронилачко место на дубини од 8 до 30 метара, у ниској сезони, када нема превише саобраћаја чамцима, можемо чак и да одемо до прелепе отворене пећине где можемо да изронимо на пар минута и уживамо у призору...

Сазнајте више

Esquina de los órganos

Орган´с Цорнер је место за роњење које можете да урадите на дубини од 15 или 28 метара због подводне топографије, налази се одмах испод ел Цаб де ла Нао који је најближи део шпанског копна Ибици...

Сазнајте више

Врло мирно роњење, имамо спуст низ рт до 14м где више није потребно мењати дубину током целог роњења, спустићемо се само на 18м на најјужнијој страни острва да бисмо ушли у кањон где можемо наћи пуно живота у њиховим рупама.

Сазнајте више

Једно од најзанимљивијих роњења у Хавеи, пошто на острво Портичол улазимо кроз подводни кањон на дубини од 14 метара и мирно се успињемо на површину пролазећи кроз два велика сифона која се називају и Нептунови базени.

Сазнајте више

Острво Портитсол се налази јужно од Хавее, када прођете рт Сан Мартин. Приступ је стога ограничен на чамце. На јужној страни острва наћи ћемо овај итинерар, који се састоји од два дела: термалних и Нептунових купатила.

Сазнајте више

Сидра потопљеног музеја Портиткол налазе се на дубини између 13 и 17 метара. Рута је осмишљена за ронилачке клубове да обављају вођена роњења.

Сазнајте више

Идеално роњење за почетнике, почињемо са спуштањем до 5м да бисмо прогресивно напредовали до 15м и моћи ћемо да уживамо у пријатној подводној вожњи.

Сазнајте више