Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Mioskun

Започињање овог опуштајућег роњења треба да се обави на тренутној страни острва, остављајући добру удаљеност између улазне тачке и најбоље тачке места за роњење на југоисточној страни

Сазнајте више

Blue Magic

Изазовна локација за роњење, ово је једина локација на којој се све може догодити….и обично се дешава! Будите спремни за невероватно роњење овде! једно од најпопуларнијих места за роњење у Раја Ампату

Сазнајте више

Friwen garden

Plitak greben sa kombinacijom mekih i tvrdih korala. Obično veoma blaga struja. Ako struja ojača, moguće je uraditi ronjenje dok je greben dovoljno dug. Najbolja dubina do 3-14m

Сазнајте више

FRIWEN WALL

Šareni zid prekriven mekim koralima, crnim koralima i gorgonijancima. Dubina 2-26m. Obično lako ronite sa vremenom za traženje makroa. Kada struja postane jaka, sjajno mesto za ronjenje.

Сазнајте више

Dilaut

10 minuta vožnje brodom od Soul ronilačkog centra, lepo i lako ronilačko mesto, pogodno za ronioce početničkog nivoa, šašavo za podvodni fotogrpayhy

Сазнајте више

Francisco Reef

Назван по госту у Биодиверсити Ресорту који је истраживао ову област Спуштајући се на плитку стену, ваше роњење почиње одмах са гостољубивим местом са живописним Антхиас и Фусилиерс.

Сазнајте више

Sardine Reef

15 минута од најближег ронилачког центра, заузето место за роњење са рибама и ајкулама, благе до средње струје, пристојне у плаветнило и плутају до места роњења.

Сазнајте више

Friwen Wall, Raja Ampat

Ово ронилачко место је јединствено по томе што је једно од ретких роњења које Дампиер Страигхт може да понуди. На почетку зида налазе се две мале пећине у којима можете уочити рибу како плива наопачке, што је чудна ствар за први пут.

Сазнајте више

Chicken reef

Veliki morski put sa dubinom od 3-30m. Neverovatna pokrivenost koralima i veoma bogata i za morski život. Često jaka struja koja donosi mnogo ribe i akcije.

Сазнајте више

Mike’s Point

Na 15 minuta od ronilačkog centra Soul Scuba, stići ćete na malo ostrvo u obliku pečuraka, gde ćete pristojno ući u plitku koralnu baštu. Overhang i zid, možda bi želeo da poneseš svoj Podvodni svetlo sa stobom!

Сазнајте више