Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Meersburg - Plätzle

Место за роњење за искусне рониоце. Стрми зид се спушта до 22м. Међутим, зид је мањи изазов, пре него бука мотора трајеката између Мерсбурга и Констанца која се може чути током целог роњења.

Сазнајте више

Meersburg - Krebsgarten

Са паркинга се долази до улаза макадамском стазом. Опрез! Камене степенице могу бити веома клизаве! Место роњења се углавном састоји од плитке нагнуте гомиле. Стаза се протеже од 5 до око 20м. Перон се налази у простору од 5м лево од улаза.

Сазнајте више

Bodensee - Wrack Jura

Боденско језеро је свима добро познато, али ни многи рониоци не знају да Јура, једна од најлепших слатководних олупина, лежи на дубини од око 38 метара. То је један од најстаријих још увек постојећих пароброда на свету! Потонуо је 1864. након судара брода.

Сазнајте више

Immenstaad - Bunker

Зарон у постројењу за тестирање дигнутог торпеда подсећа на зарон на олупину. Постоје метални подупирачи који вире и можете ронити кроз отворе.

Сазнајте више

Überlingen, Tennisplätze

У плитким водама, депонија је лепо обрасла и идеална за почетнике и вежбаче. Видљивост може бити између једног и 15 метара, у зависности од времена и струје на месту роњења. На стрмом зиду видљивост је обично добра.

Сазнајте више

Überlingen - Liebesinsel

Ово је напредна локација за роњење која је популарна међу искусним рекреативним и техничким рониоцима. Због стрмог зида и дубине видљивост је обично добра.

Сазнајте више

Dingelsdorf - Strandbad

Veoma pogodan za napredne i tehničke ronioce. Možete dostići velike dubine i duboke zidove. Molimo vas da ne potcenjujete na pravi put do ulaza.

Сазнајте више

Überlingen - Post

Пост у Уберлингену је изазовно место за роњење и стога није погодно за рониоце почетнике. Рониоци нажалост често потцењују стрми зид са надвишењем и дешавају се озбиљне ронилачке незгоде. Роњење је на овој локацији дозвољено само лево.

Сазнајте више

Ово ронилачко место је погодно за искусне рониоце, али не и за почетнике. Глатки зид се завршава на око 80 метара. Овладавање савршеном пловношћу је апсолутни предуслов.

Сазнајте више

Überlingen - Seezeichen 24

Ово је ронилачко место које многи рониоци још увек знају као "Бауграф". Од сајма Стате Гарден Схов 2021, постоји неколико нових улазних тачака.

Сазнајте више