Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Snake Reef, Mauritius

Раван гребен усред змијоликог пешчаног спруда, на први поглед ништа посебно... Немојте да се варате, ово је најбогатије место морском фауном у региону.

Сазнајте више

Tug 2, Wreck

Олупина бившег тегљача који је радио у луци Порт Луис, потопљеног 1980-их за роњење, на само 19 метара. Изгубљени живот као на свим вештачким гребенима.

Сазнајте више

Dolphin Lagoon

Ovde delfini posećuju rano ujutru. Postoje različite škole delfina na Mauricijusu. Ovde pronalazimo veliku porodicu potenciometra delfina, a tu i nekoliko kljunastih delfina.

Сазнајте више

Sweet Lips

Ово место се састоји од два дела гребена раздвојених пешчаном обалом. Са дубином од 17 м, профил овог сајта је релативно лак. Тако да је добар за почетнике и марко фотографе.

Сазнајте више

Canon

Леп гребен дуж пешчане обале који се крије мале и велике у коралима, као иу песку између 11 и 20 м, идеалан за тренинг и отворене водостаје

Сазнајте више

La Casa Robert

Veoma jednostavan početnički greben. Prelep stenoviti pejzaž sa puno peščanog dna. Lako se roni i nije baš podložan strujama. Više volimo da radimo ovu stranu sa našim Discover Scuba Studentima.

Сазнајте више

Bassin Verde

Mali greben, idealan za početnike da prvi put pokušaju pod vodom. Pristup je brodom. Iff je okružen peščanim dnom, koji je pogodan za zadržavanje i veštine.

Сазнајте више

Parc

Ovaj relativno mali greben nalazi se na samo nekoliko minuta brodom od luke Flic en Flac na zapadnoj obali Mauricijusa. Mesto ronjenja je sa svojim oko 43m dubine jedno od naših dubokih mesta za ronjenje.

Сазнајте више

KeiSei 113, Wreck

Олупина старог рибарског чамца потопљеног за роњење посебно на 35 м, што га чини прелепим вештачким гребеном од 1980-их.

Сазнајте више

Roche Zanana

Иако је популаран за студенте и рониоце почетнике, избочине и пролази овог сајта нуде понешто за свакога. Топографија је разнолика са великим пешчаним јаругама које треба истражити, а јата чистача могу се наћи како се крију испод стеновитих изданака и малих пећина.

Сазнајте више