Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sylvan Park

Tipično jezero Pupuke mesto ronjenja. Prošetajte rampama za čamce sa parkinga. Manje splačina od drugih mesta za ronjenje na jezeru. Plitko prema zalivu prema istoku, duboko prema centru jezera.

Сазнајте више

The Pump House

Језеро Пупуке је језеро на северној обали. Обезбеђује доследне и поуздане услове за роњење током целе године. Пумп Хоусе има камени јастучић који је око 8м - 10м и пружа прилику за обуку роњења. Ван подлоге, дубина брзо пада на 40м+, пружајући одличну прилику за дубину ако је потребно.

Сазнајте више

North Shore Canoe Club

Улазак/излазак са пристаништа Кану/веслачког клуба. Водена трска у плићаку на врху гребена стене. Спушта се до преко 30 метара преко муљевитих дна. Могућа је лоша видљивост, вероватно су термоклине посебно лети. Овде се саветује опрез за роњење.

Сазнајте више

Wooded Island

Воодед Исланд је заштићено место које је одлично за учење роњења или једноставно као место за роњење. То је популарна локација која се креће од 5м - 18м.

Сазнајте више

AUT Millennium Centre

Ово је јавни базен који се користи за затворене воде. Базен је доступан седам дана у недељи са паркингом на улици или на предвиђеном паркингу.

Сазнајте више

Wellington Reef

Велингтонски гребен је лако и често потцењено место за роњење. Његова најплића тачка (Јужни крај) је око 5м док се спушта до 25м+ према северу.

Сазнајте више

Stanmore Bay Pool

Станморе Баи Базен и центар за слободно време је базен са слатком водом који се често користи и за обуку роњења и роњења на дах. Уобичајени уласци за овај базен су седећи наслон и ношење опреме у води.

Сазнајте више

Flat Rock

Флат Роцк је познат по много ВЕЛИКЕ рибе, дубоким кањонима и пуно струје! Сам гребен је веома каменит и има велике пролазе који могу да држе много риба. То је опако роњење, али струја може бити неочекивана и променљива.

Сазнајте више

Waitete Bay

Ova oblast ima nežno nagibno dno koje se polako udušuje. Dno je peskovito/pomalo silno, povremeno nailazi na malu stenovitu oblast. . Područje je generalno lako za ulazak/izlazak, zaliv je obično veoma miran. Zaklonjen od svega osim od Vesterlija. Može biti popularna destinacija za čamce, zato ponesite zastavu.

Сазнајте више

Fairchild Reef

Najbolje zaroniti bez vetra i uskršnjeg otoka. Vidljivost je često loša. Imajte na umu veliku količinu brodskog saobraćaja tokom leta. Dubina se kreće između 5-22 metra.

Сазнајте више