Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Aiyabe Thila (Hollywood)

Једно од најбољих локација за роњење у овој области, нуди скоро све. Врхунски гребен 5 метара, одличан за сигурно заустављање. Велики превјеси са фантастичним животом корала, јатастим рибама и грабежљивцима који их лове. Негативан пристојан потребан ако постоји струја

Сазнајте више

Dhigu Faru Kuda Thila

Мала прелепа Тхила, врх гребена дубок 10-12 метара. Потребан негативан пристојан. Можете пливати унаоколо ако струја није прејака неколико пута. Надстрешнице вам пружају заштиту од струја и да посматрате живот рибе.

Сазнајте више

Bojaha Madi (Moofushi Rock)

Такође познато као Моофусхи Манта Поинт, ово место је фантастично за манта раже од децембра до априла. Роњење се може продужити лепим заношењем дуж зида гребена.

Сазнајте више

Angaga Thila

Подводна подморска гора- зове се Тхила на Малдивима, горњи гребен на 7-10 метара. Негативан пристојан потребан даље од гребена ако има струје. Велика концентрација рибе на тренутној страни. Много риба у школи, туне и великих ствари као што су ајкуле и раже. Прелепе пукотине и рупе са свим врстама изненађења.

Сазнајте више

Moofushi Kandu

Моофусхи Канду је један од главних канала на Малдивима за посматрање сивих гребенских ајкула, манта, орлова и других великих момака. Улаз у канал има дубину од 40 до 50 метара. Преласци су доступни само при умереним струјама

Сазнајте више

Rangali Madivaru

Рангали Мадивару (Мади = Манта, Фару = дугачак гребен) је станица за чишћење манте која се налази у каналу на цца. 9 метара на ивици где се косо дно сусреће са гребеном заравни. Ово место за роњење је најбоље посетити са одлазном струјом.

Сазнајте више

Rimas Thila

Ово ронилачко место се налази у близини острва Моофусхи и намењено је напредним или дубоким сертификованим рониоцима, горњи гребен почиње на 18-20 метара, а сам врх је дугачак и узак.

Сазнајте више

Himandhoo Thila

Химандхоо Тхила се налази у каналу између острва Химандхоо и Моофусхи. Овде је занимљива топографија са лепим кањонима и превисима. Иако је ова страница могућа за све нивое, чувајте се струје јер може постати јако јака.

Сазнајте више

Magey Modu Thila

Mala Thila. Vrh na oko 7 metara, mnogo tako ponovo rastući kameni korali, crni korali u dubokom delu. Naročito u aktuelnom izazovu jer je potreban negativan pristojan put daleko od sajta.

Сазнајте више

Kudimaa (Wreck)

Ова челична олупина средње величине је намерно потопљена 1998. године, како би се многим рониоцима који посећују атол Јужни Ари обезбедило место за роњење. Ова локација је веома близу кућног гребена острва Мацхафусхи.

Сазнајте више