Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Deer Creek, Sailboat Beach

Деер Цреек је одлично место за подводну рибу. Видљивост може варирати, али је углавном добра. Температуре су сличне осталим језерима у околини. Има камења и других ствари које треба видети.

Сазнајте више

Homestead Crater

Кратер Хоместеад настао када је отопљени снег на планинама Васатцх ушао дубоко у земљу. Две миље испод површине, унутрашњост земље је загревала воду. Док је цурио нагоре, покупио је минерале, који су се потом таложили на површину.

Сазнајте више

Jordanelle

Ovo je lepa oblast gde nema zone za buđenje. Vidljivost je bila dobra na 10-20ft. Ima kamenja i potopljenog drveжa. Takođe sam našao sidra broda i mnogo izgubljene opreme.

Сазнајте више

Rockport

Rokport je jedan od retkih rezervoara koji omogućava ribanje koplja. Vidljivost može da bude faktor, ali se otvara s vremena na vreme. Više informacija će biti dodato dok naša prodavnica više istražuje ovo vodeno telo.

Сазнајте више

Bonneville Seabase

У Сеабасе-у су направили одвојена места за роњење, тестирање ваших вештина, обуку и дивљење док роните са морском рибом усред пустиње.

Сазнајте више

Echo Reservoir

Eho rezervoar može imati iznenađujuće dobru vidljivost. Može da se kreće od 2inches do 20ft vidljivosti. Ima mnogo kamenja i riba do kojih se može videti i do njih je relativno lako doći.

Сазнајте више

Strawberry Reservoir

Пожелећете заштитно одело када роните Стравберри Ресервоир јер ова вода постаје хладна! Обично постоји добра видљивост и неколико добрих локација за роњење. Ово није државни парк, па обавезно платите улаз.

Сазнајте више

Starvation Reservoir

Gladovanje je jedno od najboljih mesta za ribanje kopljima u severnoj Juti. Vidljivost je obično bolja od ostalih blizu jezera i postoje stene koje treba videti.

Сазнајте више

Belmont Hot Springs

Природни топли извор северно од Тремонтона. Постоји пристаниште за роњење, као и 2 платформе и кратка стаза са препрекама. Постоје гласине о побољшањима.

Сазнајте више

Bear Lake Cisco Beach

Беар језеро је јединствено место за роњење у Утаху због своје величине и дубине. Главно место за роњење је уз источну обалу звану Цисцо беацх, ова локација има брзи дохват који има велике формације стена и ивицу литице за истраживање. Температура је хладна током целе године, а чак и лети може бити 60°Ф/15°Ц на површини.

Сазнајте више