Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Channel Islands Break Wall

Лако доступно место за роњење са плаже Цханнел Исланд. Одлично место за почетнике са лаким допливавањем до места. Много створења се крије у стенама зида.

Сазнајте више

Deer Creek

Lak ulaz na plaћu. Parkiraj pored autoputa pacifičke obale kod Jelen Krika Rd. Set stepenica vodi do plaћe. Dva odvojena kelp forest / grebenska sistema za istraživanje. Budite oprezni posle velikih oluja - pesak se ispere i plaža postane stenovit ulaz.

Сазнајте више

Santa Cruz Island

Острво Санта Круз је највеће и топографски најразноврсније од осам Каналских острва. Острво је подељено на исток и запад, источни крај острва Санта Круз је у власништву Службе националних паркова, а западни у власништву Завода за заштиту природе. Оба су доступна за роњење, доступна само чамцем.

Сазнајте више

Leo Carrillo State Beach

Са више од пола миље плаже, Лео Царрилло Стате Беацх нуди неколико различитих добрих локација за роњење са лаким паркингом и одличним садржајима. Необично за роњење на плажи, лежиште морских алги је огромно и лако се стиже са обале. Мала дубина и близина обале чине ово место одличним за роњење и роњење.

Сазнајте више

Ledbetter Beach

Плажа Ледбеттер је најпопуларније место за роњење у Санта Барбари. То је лагани улазак на обалу са ниским сурфом, малом или без струје, лаком доступношћу и плитким косим дном. Има сјајна места за пикник, укључујући роштиљ.

Сазнајте више

Stearns Wharf

У самом срцу Санта Барбаре, Стеарнс Вхарф је једноставан улаз на плажу са плитким, косим пешчаним дном; одлично место за роњење за почетнике.

Сазнајте више

Corral Canyon State Beach

Шума алги на плажи Цоррал лако је доступна са доста паркинга и одличним садржајима јер је најбоља улазна тачка на државној плажи. Најкраће пливање до алги је са северозападног краја плаже. Увек проверите услове сурфовања и океана пре него што кренете да роните на ову локацију.

Сазнајте више

Goleta Beach Park

Иако видљивост овде никада није већа од 15-20 стопа, још увек се може видети изузетна количина морског живота, лак је улазак на плажу, а садржаји на плажи су одлични. Навигација је такође лака што ово чини одличном веб локацијом за почетнике.

Сазнајте више

Sutil Island

Око 700 метара од острва Санта Барбара, острво Сутил је више стена него право острво, уздиже се 300 стопа изнад површине воде. Његове стране су џепове са пећинама изнад и испод воде.

Сазнајте више

Refugio State Beach

Рефугио Стате Беацх је веома популарна дестинација за плажу, укључујући 100 кампова, тако да планирајте да плажа буде велика. Међутим, једном под водом, гомила готово нестаје. Лак улаз на плажу са заштићеним водама од таласа и отока, наћи ћете прелепе шуме морских алги на обали.

Сазнајте више