Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Malibu Bay

Прелеп стрм зид који се у 1. заливу пружа на северну страну према светионику. Плато се спушта око 20 м, а затим почиње веома леп зарастао зид са пуно рибе, шкорпиона, а понекад се може видети и угора. Мак. дубина је око 40м.

Сазнајте више

Toni House Reef

Прелепо приобално место за роњење које се налази на ушћу залива Торкул. Име је добио по познатом локалном рибару који такође обожава роњење. Занимљивост залива је да се на овом ронилачком месту налази неколико мањих и већих олупина, тако да овај мали скривени залив крије занимљиве ствари за свакога.

Сазнајте више

Hausriff Cres

Зарасла стенска формација испред базе простире се од 5 м до 37 м дубине. Одлично место за вежбање за студенте у затвореном простору. Може се ронити до 11:15 у високој сезони из безбедносних разлога, пошто је после овог времена повећан саобраћај чамцем (изван баријере).

Сазнајте више

KRK - CAMPING ’KRK’

Смјештен у Премиум Валамар кампу КРК, ово ронилачко мјесто је Хоусе Рееф за ронилачки центар ДИВЕР КРК. Има лепе улазе са шљунковитих плажа и обележен је сигурносним баријерама, тако да је заиста погодан за Три Сцуба и курсеве роњења.

Сазнајте више

Uvala Zakenj

Време путовања Школа роњења: 20 минута. Прелепа стена од 5-40 метара. Место за роњење је идеално за почетнике због споро нагнуте стене окружене песком, а вреди видети и за напредне рониоце због стрмог зида између 25-40 метара!

Сазнајте више

3 Zinnen

3 Зиннен је дивно место за роњење и идеално је за почетнике и напредне рониоце. Разнолико је и лепо. Путовање ронилачким чамцем у просеку траје 20 минута.

Сазнајте више

Sveti Blaz

Веома популарно место за роњење за почетнике и напредне рониоце, због малог зида између 9-19 метара, тераса између 3 и 35 метара и другог зида између 26 и 40 метара.

Сазнајте више

Travnica, Cres

Путовање од ронилачког центра: 25 - 30 минута. Лепо место за роњење за почетнике и напредне рониоце са пешчаним плитким простором од 3-10м са могућношћу да се виде морски коњићи! Стрми зид између 10 - 40м.

Сазнајте више

Nanos, wreck

Ово је једна од наших најбољих олупина. Лежи у скоро вертикалном положају са прамцем на дну и пропелером на 75м. Био је то теретни брод који је носио камен. Олупина је потонула 31.5.1977. Ова олупина је само за Тримик рониоца, дубина је између 70 и 93м.

Сазнајте више

Metlikova

Прилаз од школе роњења: 25 минута, прелеп стрм зид између 10 - 40 м, веома леп плато са златном сунђерастом ливадом и разноврсним плитким простором.

Сазнајте више