Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Некадашња војна база код Пуле нуди занимљив зарон на свом јужном делу. Почињемо роњење плитко и пратимо гребен десно. Усред роњења пролазимо атрактивним природним тунелом из дубљег дела у плитку лагуну, окружену високим стенама.

Сазнајте више

Са максималном дубином од 14м, ово место за роњење је погодно за све нивое искуства. Са тунелима, луковима, пећинама и кањонима, ова локација је веома динамична и никада се не води на исти начин два пута. Можете уживати у истраживању спољашњости пре него што уђете у тунел дуг 70 метара који се завршава пећином и малом плажом.

Сазнајте више

Ili prateći greben desno rame počevši od Valovine 1, ili ulaskom u vodu na zapadnoj strani poluostrva koja ide jugoistočno, stižete do mesta Valovine 2.

Сазнајте више

Valovine 1

Sidrivši se duž obale, zaronimo na peščano morsko dno. Krećemo se ka jugu, prateći greben sa leve strane dok se postepeno spuštamo na dubinu od 18 - 20 metara. Ovu lokaciju karakteriše odlična vidljivost i obilje riba kao što su mediteranski hromi, salemi i osedlani morski posedovi.

Сазнајте више

Hippocampus House Reef 2

Ронимо дуж западне стране полуострва, почевши од гребена на нашем левом рамену. Неки мини зидови указују на пут до косог гребена са макс. дубине од око 24 до 27 м.

Сазнајте више

Hippocampus House Reef 1

Ovaj ronilački sajt odgovara svim tipovima ronilaca i svim kategorijama. Ronjenje se odvija duž obale mora u auto kampu Stoja koji se nalazi na severnom rtu.

Сазнајте више

Jerolim

Ovo je ronjenje sa daleko najopratičnjom florom i faunom, dostupno svim ronilačkim kategorijama. Počinjemo spuštanjem na dubinu od 10 m i onda zaronimo u istu dubinu prvih nekoliko minuta na južnoj strani ostrva.

Сазнајте више

Ронимо дуж западне стране полуострва Верудела. Гребен се налази у близини места сидришта и прати обалу паралелно. Ронимо десно од зида који се стрмо спушта до 25 м дубине.

Сазнајте више

Peneda

Ronjenje počinje na plitkom platou na dubini od 5 metara i spušta se blago na jugozapad dok ne dostigne zid koji nežno pada na 30 metara dubine, koji pratimo na njegovoj desnoj strani. Padina se prostire na južnoj strani Ostrva Brijuni, koja su ukrašena brojnim vrhovima.

Сазнајте више

Lighthouse

Ово место за роњење се састоји од прилично кратког зида, дужине 100м, који се налази уз хотелску плажу. Роњење се углавном одвија у једном правцу, а постепени нагиб олакшава одабир дубине коју желите.

Сазнајте више