Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Am Alten Hotel

Име је добио по старој монтажној згради преко пута, која више није у употреби. Улаз са обале прати интересантан биљни простор, где се ивица на 6-8 метара мења у простор са много шкољки. Лагано иде онда и дубље.

Сазнајте више

Tauchbasis Werbelinsee

Sajt za ronjenje je pogodan za početnike (tri platforme za obuku) i napredan (wreck diving Cape Horn). Vidljivost zavisi od sezone i vremenskih uslova; od nulte vidljivosti do 10m. Bovu uvek treba nositi, jer ponekad postoji gust brodski saobraćaj.

Сазнајте више

Werbellinsee

Ронилачки призор у Шорфхајду. Својим димензијама нуди неколико могућности уласка, које су такође посебно наведене.

Сазнајте више

Wassersport Werbelow e.V.

Улаз у просторе Вассерспорт Вербелов еВ Прелепа вегетација у области до 6м, доста ситне рибе, штуке и јегуље такође могуће током дана. Од улаза плитки нагиб до мак. 12м дубине. Компас је апсолутно неопходан!

Сазнајте више

Tauchbasis Ruhlesee

Поплављена пре више од 50 година, Рулезее се користи за роњење више од 10 година. Са максималном дубином од 6 метара, веома је погодан за тренинг. Целокупно је прекривено биљкама. Осим роњења, ту су и друге активности у слободно вријеме и камп.

Сазнајте више

Obersee

Оберсее у Ланкеу нуди три места за роњење: у хотелу Сеесцхлосс, преко пута купалишта, и према Утздорфу непосредно пре аутопута. Вриједно су зарона у приобално подручје до макс. дубине 4-6 метара.

Сазнајте више

Wandlitzsee

Вандлитзсее у средини Вандлица нуди у основи само један улаз са леве стране купалишта. Ово је такође подручје локалне школе сурфања. Ако ветар прави, можете наставити до Оберсееа или Рухлсдорфа.

Сазнајте више

Straussee - Einstieg Tauchbasis

Страуссее, погодан за рониоце, рониоце и рониоце на дах, налази се на североистоку Берлина, директно у граду Штраусбергу. Опуштено роњење без великог путовања. Пошто је језеро прилично богато рибом, можете срести бројне рибе попут штуке, смуђа и Цо.

Сазнајте више

Tauchbasis Thomsdorf, Carwitzer See

Интегрисан у пејзаж језера Фелдберг, Царвитзер Сее је популарна локација за обуку и даље образовање. Смештен на ивици Мекленбуршког језера, то је језеро са веома бистром водом.

Сазнајте више

Dreetzsee

Ово ронилачко место има камп са сопственим ронилачким центром, који нуди опуштено роњење у освежавајућој атмосфери.

Сазнајте више