Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Maarssenveenseplas

To je izuzetno obimno mesto sa rutama duž objekata kao što su gume, olupina, podvodna kuća i platforme na dubinama od 6, 10 i 20 metara.

Сазнајте више

Boomgaardplas

Voćnjak jezero je malo jezero sa svežom vodom koje se nalazi u kampu u Den Bumgardu u Kapelu Avezatu. Plaćate malu sumu na prijemu Kampovanja da biste mogli da ronite sa njima.

Сазнајте више

Tijningenplas Oost

Zapadna strana Tijningenplasa ima dve različite tačke gde možete da uđete u vodu. Između ćete naći brojne predmete i prelepe zidove od gline za ronjenje.

Сазнајте више

De Beldert

Ima mnogo ribe u Beldertu. Od male štule do ogromnog hirurga, na primer. Na dnu se nalaze i pilotska kabina Boinga, olupina automobila, jedriličar, vrt skulptura i stari ribarski brod. Radoznao? Dođite i zaronite brzo u najlepše jezero u oblasti Tiel. (Betuwe)

Сазнајте више

De Lithse Ham

U ovom skoro potpuno zatvorenom dovodu Meuse možete lepo da ronite. Mesto ima mnogo predmeta za za sagledavanje, kao i gomile gline spremne za posetu.

Сазнајте више

Reeuwijkse Plassen

Reeuwijkse plasen je mesto za ronjenje sa prelepim zidom od krušaka na dubini od 2,5 metra. Tu je i velika platforma i razni objekti i može se naći velika platforma.

Сазнајте више

Zandmeren West (Geersteeg)

Mesto za ronioce svih nivoa. Plivajte duž padine i istražite tovu ili se spustite na jednu od dve rupe od oko 25 i 40 metara.

Сазнајте више

Zandmeren

Zandmeren ili Zandmeren parking je lepo mesto sa brojnim predmetima kao što su jedro za surfovanje, čamac i skuter. Jednostavan ronilački sajt idealan za početnike i ljude koji žele tiho da rone.

Сазнајте више

Zandeiland 4

Зандеиланд 4 је једно од најлепших и најразноврснијих језера за роњење у Холандији. Од објеката у зони роњења до већих дубина за више техничких роњења. Објекти су добри и можете паркирати близу воде. За роњење је потребна дозвола коју носите са собом. Ово можете купити у продавници.

Сазнајте више

Engelermeer Haverleij

То је једно од 3 ронилачка места у Енгелмеру, ова локација има прелепе тресетне зидове и ту и тамо ћете наћи тресетишта која га чине занимљивим местом за роњење.

Сазнајте више