Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Trident Marina / Big Bridge

Локација се налази поред марине Тридент у језеру Луис Смит. Локација је удаљена од округа 222 преко аутопута Алабама 69. То је улаз на обалу са рампе за чамце која се налази у марини. Такође има купатила, ресторан и друге погодности.

Сазнајте више

Blue Water Park

Са укупном површином од око 26 хектара, Блуе Ватер Парк је прво место за роњење у Алабами. Они нуде роњење на дубинама од 4 до 140 стопа, са просечном дубином од 100 стопа. Видљивост се креће од приближно 25 стопа лети до 50-100 стопа зими.

Сазнајте више

Scuba Dive 65

Scuba Dive 65 koji se nalazi na izlazu 1 dole i-65, temperatura površinske vode je tokom leta dostigla niske 80-e, maksimalna dubina je 80 stopa/24m, a vidljivost dostiže 10 do 15 stopa/3-5m. Roni 65 ima mnogo objekata napravljenih od čoveka, uključujući čamce, avione i vozove.

Сазнајте више

Anchor Bay Marina

Anchor Bay Marina odlično mesto za ronjenje na jezeru Martin. Nalazi se na 30 km od objekta Adventure Sports SCUBA. Anchor Bay Marina je odlično mesto za obuku sa tri (3) platforme za obuku, kao i nekoliko čamaca koji služe kao struktura za istraživanje.

Сазнајте више

Downtown Chattanooga Riverfront

Prednji deo reke Čatanuga nalazi se ispred akvarijuma u Tenesiju. Ova oblast je odlično mesto za "lov na blago" posle događaja u centru grada. Proverite da li je tok reke prejak za vaš nivo ronjenja.

Сазнајте више

Chesterfrost Park

Park Čester Frost je popularan kamperen prostor, kao i odlično mesto za plitko ronjenje. Nalazi se na jezeru Čikamaga u oblasti Zaliva Harison u Čatanugi, a hrani ga reka Tenesi.

Сазнајте више

Taco Bell Wall at The Dive Shop

Диве Схоп има базен од 12 стопа/3,5 м унутар своје продавнице. Продавница је некада била Тацо Белл 1994. Неке сличности и даље постоје. Ништа невероватно у вези са овим базеном осим што роните на старој локацији Тацо Белл.

Сазнајте више

Georgia Aquarium

Акваријум Џорџије је један од најпознатијих акваријума у Сједињеним Државама који се налази у Атланти, Џорџија. Овај акваријум приказује стотине различитих животињских врста у седам тематских галерија.

Сазнајте више

Martha’s Quarry

Мартха'с Куарри се налази на Куарри Рд у Мт. Јулиет, ТН. Мартхин каменолом је сјајна забава! Не може се све видети у једној посети. Каменолом има 27 предмета који су потопљени за ваше задовољство гледања!

Сазнајте више

Lake Lanier West Bank Park

Просечна дубина од 20 стопа. Популарно локално језеро за тренинг роњења. Можете видети две велике бетонске масе са задњим кукама на врху. Типично роњење на језеру.

Сазнајте више