Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Aldermens- Fish Factory

Фисх Фацтори је једно од многих величанствених ронилачких локација у Алдерман групи које нуди леп зид за крстарење и такође нам нуди врхунац одмах од зида. Погодније за искусније и искусније рониоце јер може лако постати дубоко роњење.

Сазнајте више

Aldermens- Mooring Bay

Мооринг Баи је једно од најчешћих места за оне који желе да искусе Алдерман'с без дубине и струје. Идеалан залив за тренинг са плитким подручјем за сидрење са песком.

Сазнајте више

Aldermens-Middle Middle

Средња средина се налази у средини средњег алдерманског острва. Ово ронилачко место не треба пропустити. Ако сте након веома сликовитог роњења, ово је идеално

Сазнајте више

Orca Bay

Орца Баи је заштићена увала са дубоким зидом који се спушта на 20м+, а затим се спушта до 35м+ даље у залив. Постоје мали врхови испрекидани око залива који пружају уточиште великом броју морских животиња!

Сазнајте више

Aldermens- Bishops Hat

Ово ронилачко место Бискупски шешир нуди понешто од свега јер овде имамо пећину, зид и мноштво врста које су овде честе. Владичанска капа је изложена временским приликама са истока, и југоистока

Сазнајте више

The Golf ball/ Car Park

Боат Харбор је веома популарно место за паркирање, али роњење око острва Ваипапа може бити добра забава, пешчани залив у средини и што даље око острва идете, то је све дубље и стрмије.

Сазнајте више

BIG BAY

Како звучи, велики залив са местима за роњење свуда око залива. дубље док идете ка средини, беле пешчане мрље на западној ивици.

Сазнајте више

Champagne Rock

Северна страна стене шампањца је одлично полазиште за роњење. У ували шампањца је 10м са великим отвореним гребеном. Уз саму стену плива зид који је прекривен морским светом.

Сазнајте више

Rarotonga Bay

Залив Раротонга је једно од оних места које не разочарава, вода овде у добром дану се понекад може погрешити са даном у тропима, отуда и име

Сазнајте више

MAHURANGI IS/ GOAT IS

Овде су потопљена 2 трактора да би се направио вештачки гребен пре много месеци. Ово је пешчано дно са малим сломљеним гребеном који се граничи са морским резерватом Хахеи. Одлично за почетнике и ОВ1 и 2. Једноставна навигација и заштићена је од већине временских прилика.

Сазнајте више