Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Evolution, Saxon Reef

Овај сајт се састоји од колекције коралних бомби, где можете пронаћи много различитих карактеристика. То је добар роњење за све нивое, боравак у плићаку ће вас изненадити невероватним морским животом који можете пронаћи.

Сазнајте више

Tree Peaks - Saxon Reef

Место за роњење за све различите нивое. Зову га врхом дрвета јер је под водом израсло старо дрво и корали. То је прелепо место у плићаку са шареним бојама за уживање.

Сазнајте више

Norman Wildside - Central

Роњење са зидом који иде до дубине од 25 метара. Одлично место за макро фотографију. Заиста плитко на врху гребена где се можете сигурно зауставити док тражите неке ајкуле Епаулетте.

Сазнајте више

Norman Reef - Playgrounds

На јужном делу Норманског гребена, имамо Плаигроундс и Схарк Моунтаин. Игралишта за више почетника и Схарк Моунтаин за мало напредније рониоце. Прелепи корални гребен и боми за истраживање.

Сазнајте више

Norman Reef Pontoon

Овај сајт има неколико прелепих бомија где можете пронаћи мале пећине. Ово је лако и плитко роњење за све. Такође имате могућност да уђете у гребен који је пун морског живота у плићаку.

Сазнајте више

Table Top

Табле Топ је огромна, прелепа бомба која се налази на Норманском гребену. Овај боми је познат по својим прелепим плочастим коралима на врху и разноликости морског живота. То је дубоко роњење обично са струјом. На врху бомија максимална дубина је око 5 м.

Сазнајте више

Fingers, Norman Reef

Савршен за почетнике и напредне рониоце, Фингерс је плитка увала због чега је добро заштићена од временских непогода. Разлог због којег је сајт назван прстима је то што из погледа Бирдсеие изгледа као прсти шаке, сами прсти се налазе југозападно од локације и могу да зађу прилично дубоко.

Сазнајте више

Norman Reef - Caves

Невероватно место за роњење са гомилом пливања за искусне рониоце. Велики пад доста морског живота. Пуно плитких подручја за рониоце почетнике са малим пећинама и рупама около за истраживање.

Сазнајте више

Troppos, Norman Reef

На најсевернијој тачки Норманског гребена налази се скривени драгуљ Троппос. Тропос је погодан за почетнике јер има дивну плитку пешчану лагуну са пуно углова и пукотина за истраживање, али такође има дубоки живописни зид гребена са косим пешчаним дном, савршен за било ког напредног рониоца који жели да добије дубину.

Сазнајте више

Split Bommie, Hastings Reef

Име ове локације потиче од многих бомија које постоје подаље и одвојене од гребена. Налази се на јужном крају гребена Хејстингс и нуди плитке воде, идеалне за роњење и рониоце почетнике.

Сазнајте више