Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Devils Point

Одлична земља за дубоко роњење са тренутним трчањем на спољној ивици која пада преко 30м. када дођете до средњег иглица постоји стомак који долази до 5-8м добар за сигурно заустављање. Док се крећете према заливу Хумбуг, налази се пуно камењара са дубоким пукотинама и рупама и долази до неколико пећина.

Сазнајте више

Matapaua Bay

Пешчани залив у средини, плитки гребени са обе стране. Одлично за рониоце почетнике или ОВ1 и 2. Током лета у заливу може бити густ саобраћај па будите опрезни. ЈИ је најгори ветар и талас за залив.

Сазнајте више

HUMBUG BAY

Велики залив са разним местима за роњење на њему. камених и камених усева. Добар живот рибе и пар пећина под водом према тачки ђавола. На крајњој источној страни залива налази се пад од 3 нивоа на стеновити гребен.

Сазнајте више

THE MAORI LADY

Маори Лади је одлично острво за роњење са 3 различита места за роњење на острву. Сваки призор роњења је потпуно другачији од следећег, а острво се може склонити у већини временских прилика.

Сазнајте више

OPITO BAY

На само 20 минута вожње аутомобилом или 30 минута у чамцу, залив Опито је познат као кревет од капице, иако је управо затворен наредне 2 године због лошег стања кревета.

Сазнајте више

MAHURANGI IS/ GOAT IS

Овде су потопљена 2 трактора да би се направио вештачки гребен пре много месеци. Ово је пешчано дно са малим сломљеним гребеном који се граничи са морским резерватом Хахеи. Одлично за почетнике и ОВ1 и 2. Једноставна навигација и заштићена је од већине временских прилика.

Сазнајте више

OHINAU ISLAND

Острво Охинау је једно од напуштених острва на полуострву Коромандел, које су од тада део групе острва Меркур и нуде неке опаке роњења

Сазнајте више

GEM STONE BAY

Залив Гемстоне је УНУТРА МОРСКОГ РЕЗЕРВАТА ХАХЕИ, тако да није место за роњење. Неки од највећих шљунака и ракова на короманделу су одлично место за роњење и гледање шта морски резерват може учинити за подручје

Сазнајте више

OTAMA REEF

Једно од најбољих места за рониоце почетнике, лака плажа за ходање право на светло бели песак. док идете напоље постоје мали сломљени гребени, док се померате улево, гребени постају све већи и све већи што даље идете.

Сазнајте више

BLACK JACK REEF

Гребен Блек Џек је гребен дужине 2 км између Куоатунуа и плаже Отама. Иако је лако доступно, у последње време је преплављено кинама (морским јежевима) које су донекле изазвале баронско морско дно.

Сазнајте више