Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

DOUBLE ISLAND

Двоструко острво је додатак на црвену живу, али има своје предности са забавним роњењем. Зидови и мале пећине, ова острва могу задовољити већину људи.

Сазнајте више

PANCAKE ROCKS - MIDDLE ISLAND

Стене за палачинке се налазе на источној страни средњег острва са великим пукотинама, јаругама и луком кроз који можете пливати. Ова локација је изложена, али обично одлична вис

Сазнајте више

GREEN ISLAND

Зелено острво познато и као гробно двориште због количине стена које пробијају површину воде чинећи да изгледа као да су надгробни споменици. такође се зна да је заузео неколико чамаца.

Сазнајте више

KORAPUKI

Удаљен добрих 40 минута до сат времена од Витианге, Корапуки нуди сјајно роњење по целом острву, нудећи сјајне линије корова и стеновите избочине које су омиљене међу рониоцима на копља и рониоцима

Сазнајте више

RED MERCS

Сматра се једним од најбољих острва за роњење, зарони могу брзо да се удубе, а будући да су на спољној ивици веома су изложени условима. Острво је окружено дубоким иглама које могу да седе у великој струји. У близини острва је камена громада са гребеном Келпи који га разбија.

Сазнајте више

SOUTH EAST CORNER

Југоисточни угао великог острва Меркур је леп и дугачак део гребена који се може заронити, најплићи део је у средини, али генерално одлично роњење када можете да уђете. Екстремно је изложен већини ветрова и таласа

Сазнајте више

Black Rocks Lagoon

Ово место за роњење је једно за свакога, унутар лагуне је плитки залив са пуно рибе и морских алги око ивица. систем спољашњег гребена су велике игле са лепим јаругама за пливање. Спољни гребен је дубље зарон и веома је изложен ветру, набујањима и струјама.

Сазнајте више

PEACH GROVE - GMI

На јужном крају великог острва живине Пеацхгрове има задивљујућу плажу и места за роњење која одговарају. Могућност да удовољи скоро свим нивоима рониоца.

Сазнајте више

MAMONA BAY

пешчано дно са кратким плитким сломљеним гребеном, одлично за ручак или почетнике. пјешчано дно пружа одличну прилику да видите зраке како муче около.

Сазнајте више

Little Ohinau

Мали Охинау има 2 главна места за роњење са заливом Литл О и увалом корњача. Увала корњача је одлично место за искусније рониоце. јаке струје око ивица.

Сазнајте више