Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Острво Стенли је одличан пример разноврсног роњења са иглама које га окружују, роњења са зида са великог зида Стенлија и сјајног роњења око гребена свуда около, то је популарно место за роњење које увек успева да обезбеди.

Сазнајте више

RED MERCS

Сматра се једним од најбољих острва за роњење, зарони могу брзо да се удубе, а будући да су на спољној ивици веома су изложени условима. Острво је окружено дубоким иглама које могу да седе у великој струји. У близини острва је камена громада са гребеном Келпи који га разбија.

Сазнајте више

PANCAKE ROCKS - MIDDLE ISLAND

Стене за палачинке се налазе на источној страни средњег острва са великим пукотинама, јаругама и луком кроз који можете пливати. Ова локација је изложена, али обично одлична вис

Сазнајте више

GREEN ISLAND

Зелено острво познато и као гробно двориште због количине стена које пробијају површину воде чинећи да изгледа као да су надгробни споменици. такође се зна да је заузео неколико чамаца.

Сазнајте више

KORAPUKI

Удаљен добрих 40 минута до сат времена од Витианге, Корапуки нуди сјајно роњење по целом острву, нудећи сјајне линије корова и стеновите избочине које су омиљене међу рониоцима на копља и рониоцима

Сазнајте више

SOUTH EAST CORNER

Југоисточни угао великог острва Меркур је леп и дугачак део гребена који се може заронити, најплићи део је у средини, али генерално одлично роњење када можете да уђете. Екстремно је изложен већини ветрова и таласа

Сазнајте више

PEACH GROVE - GMI

На јужном крају великог острва живине Пеацхгрове има задивљујућу плажу и места за роњење која одговарају. Могућност да удовољи скоро свим нивоима рониоца.

Сазнајте више

Black Rocks Lagoon

Ово место за роњење је једно за свакога, унутар лагуне је плитки залив са пуно рибе и морских алги око ивица. систем спољашњег гребена су велике игле са лепим јаругама за пливање. Спољни гребен је дубље зарон и веома је изложен ветру, набујањима и струјама.

Сазнајте више

пешчано дно са кратким плитким сломљеним гребеном, одлично за ручак или почетнике. пјешчано дно пружа одличну прилику да видите зраке како муче около.

Сазнајте више

CORALIE BAY - GMI

Источна страна великих острва живе, лепо место за лагано роњење. средина залива је дубљи део са огромним системима келпи гребена. много подручја за истраживање.

Сазнајте више