Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

BRONZIE BAY - GMI

Може бити популарно место за пецање и роњење на ГМИ-у, много чамаца такође пролази тако да будите опрезни. увек имајте своју ронилачку заставу подигнуту. Бити популарно место може бити под притиском током лета.

Сазнајте више

CORALIE BAY - GMI

Источна страна великих острва живе, лепо место за лагано роњење. средина залива је дубљи део са огромним системима келпи гребена. много подручја за истраживање.

Сазнајте више

Источна страна великих острва живе, лепо место за лагано роњење. средина залива је дубљи део са огромним системима гребена келпи. Много подручја за истраживање.

Сазнајте више

THE BOOK CASE - GMI

Ова локација се налази на северозападној страни великих острва живе. Ово роњење је за напредне рониоце, зид је пун живих, али може да се спусти до 25-30м

Сазнајте више

MAMONA BAY

пешчано дно са кратким плитким сломљеним гребеном, одлично за ручак или почетнике. пјешчано дно пружа одличну прилику да видите зраке како муче около.

Сазнајте више

THE CATHEDRAL

Северна страна трговаца, изложена је тако јужним таласима и ветровима, сам залив Катедрале је одлично место за роњење за свакога, стеновити гребен који окружује залив са пешчаним дном са поломљеним гребеном Келпи по целој средини. Прибадаче и спољне ивице катедрале имају неке опаке зидове и камене површине.

Сазнајте више

SAIL ROCK - GMI

Може имати јаке струје на северној страни стене, Обично веома изложено ветру и набујању. роњење у просеку између 7 и 20 м. Лако за навигацију.

Сазнајте више

PEACH GROVE - GMI

На јужном крају великог острва живине Пеацхгрове има задивљујућу плажу и места за роњење која одговарају. Могућност да удовољи скоро свим нивоима рониоца.

Сазнајте више

Never Fail Rock - GMI

Невер фаил је зарон за напредније или стручне нивое, игла која је изложена из свих праваца са струјама које се подударају, а ипак једно од најзабавнијих роњења.

Сазнајте више

Југоисточни угао великог острва Меркур је леп и дугачак део гребена који се може заронити, најплићи део је у средини, али генерално одлично роњење када можете да уђете. Екстремно је изложен већини ветрова и таласа

Сазнајте више