Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cherry Pipe

Дуж ове изливне цеви постоје четири привезишта која више нису у функцији. Ово је 3. најудаљеније од обале. Много створења дуж цеви и у околном гребену.

Сазнајте више

Horseshoe Reef

Хорсесхое Рееф је једно од најпопуларнијих места за роњење на Хавајским острвима. Смештена недалеко од јужне обале Оахуа, ова област обично има доста саобраћаја чамцима и зато је најбоље урадити као роњење чамцем.

Сазнајте више

Secrets Reef

Сецретс Рееф је место за роњење које је доступно чамцем поред парка Кака'Ако Ватерфронт у Хонолулуу, Хаваји. Ово је забавно и лако роњење са максималном дубином од око 50 стопа.

Сазнајте више

Kewalo Pipe

Промет чамцима и океанским спортовима у овој области је висок, па је из безбедносних разлога најбоље да ово роните са чамца, а не са обале. Ова стара цев за воду је икона роњења која на први поглед изгледа пусто, али у њој и дуж ње живи много малих створења.

Сазнајте више

Sea Tiger (Wreck)

Морски тигар је једно од најпопуларнијих роњења на олупини на Оахуу и најближа је олупина за роњење са плаже Ваикики, до које је потребно само 10 минута вожње бродом.

Сазнајте више

Nautilus Reef

Јединствени гребен направљен од древног поља лаве, Наутилус Рееф је лако роњење чамцем недалеко од плаже Ала Моана на острву Оаху. Северозападна страна, ближе обали, је плића, а затим се спушта на око 100 стопа на јужној страни.

Сазнајте више

Turtle Canyon

Гребен кањона корњача једно је од најпопуларнијих места за роњење на острву Оаху због великог броја морских корњача. Овај гребен је станица за чишћење корњача и прилично је плитак, што га чини и одличним местом за роњење.

Сазнајте више

YO-257 (Wreck)

Овај морнарички брод из Другог светског рата једно је од најпопуларнијих ронилачких места и локација у Хонолулуу поред олупине Сан Педра. ИО257 седи усправно на 95 стопа дубине, око миљу од обале Ваикикија. Они који су квалификовани за то могу продрети у олупину кроз неколико изреза који су постављени широм олупине.

Сазнајте више

Baby Barge

Баби Барге седи у отприлике 65-75 стопа воде. У околини постоји могућност јаког струјања. Олупина је прилично оронула, није остало много олупине. Јужно и мало источно од олупине налази се велика гомила бетонских блокова где се ајкуле обично мотају. Не дирајте олупину, веома је крхка.

Сазнајте више

New Barge

Nova barћa je na kraju ivice koja se proteћe od Bebi Barћe. Generalno dublje sa palubom na 90' i dno može biti preko 100". Postoji obližnja artifikalna grebenska pliša gde je vrh na 55ft.

Сазнајте више