Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kalebinjak

Сајт је добио име по пројекту Биолошког универзитета који је направљен приликом писања станишта. Струја је скоро увек присутна и као и обично што више струје више живота ћете видети. Ово ронилачко место је најбоља забава када идете у смеру супротном од казаљке на сату око целог острва на дубини од 10 до 17 м.

Сазнајте више

Sweet Wreck

Свеет Врецк је добио име по терету који је превозио: чоколаду и кексе. То је румунски брод потопљен великом авионском бомбом. Састоји се од три главна дела и савршен је за једно роњење.

Сазнајте више

Smokvica vela - Wall

Alains cliff je jedan od najpoznatijih ronilačkih nišana Croatia.It je ogroman Drop Off sa dubine od 8 do 96 m. Pun je Gorgonia fan korala i zanimljivog života. Ovde ćete takođe moći da ronite u malom kanjonu i vidite prelepe kontraste boja. Wizz je 30 m po lošem danu zato uživajte

Сазнајте више

Blue Lagoon

Затворени залив погодан за Дисцовери роњење и обуку. Пешчано морско дно постепено опада што роњење чини сигурним и пријатним за почетнике.

Сазнајте више

Smokvica vela -Wall

Lokacija u blizini ostrva Smokvica Vela je zid koji počinje na dubini od oko 15 metara i pada na dubinu od 60-65 metara. Gornji deo velikog platoa je pogodan za početnike, dok je zid rezervisan za napredne kategorije. Problem je što struje ponekad mogu biti prilično jake.

Сазнајте више

Alains Cliff

Ovo je jedan od najboljih drop-off ronjenja u Jadranu. Na vrhu je platon od 3 do 8 m i nego što pada na 90 metara. Postoji kanjon pun crvenih Gorgonia korala i škola riba. Najbolji je za AOWD ali ga može uraditi OWD u savršenim uslovima. Pongo Ronioci vas vode na određeno ronjenje preko litice i u plitko.

Сазнајте више

SS Zagreb Wreck

Ova lokacija je samo za napredne trimix ronioce zbog dubine na kojoj se nalazi olupina. Najplići deo je na oko 64 metra, a najdublji 70 metara.

Сазнајте више

Punta Planka

Na ovoj lokaciji možete očekivati sve, od mirnih mora bez vetra do jakih morskih struja koje mogu biti različitih pravaca na različitim dubinama. Interesantna lokacija za ronjenje, ali i u smislu istorije.

Сазнајте више

Deep Blue Diving training spot

Sajt za obuku Deep Blue Diving DC. Plaža sa peščanim dnom, pogodna za kurseve, trening i vežbanje, maksimalna dubina 5m. Lokacija je udaljena samo 100 metara od Vašingtona.

Сазнајте више

Mulo lighthouse

Lokacija pored svetionika "Mulo" nudi ponešto za svakoga. Ljubitelji Gorgonije mogu se naći na dubinama rezervisanim za napredne kategorije dok u plićim delovima obiluje životom.

Сазнајте више