Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Gun Beach

Залив Северни Тумон је популаран међу рониоцима на плажи и чамцима. Овде се налази богат раст корала и обиље рибе (унутар морског резервата Тумон). Ово место је дом за неколико корњача и посећују га манте. Дубина од 3 до 10 метара.

Сазнајте више

Big Blue

Корали, зраци, јата баракуде, корњаче и одлична видљивост. Закривљени коси гребен се протеже од близу површине до 130'+. Популарно међу рониоцима почетницима, ова локација је пуна разнобојних тврдих корала и разних гребенских риба, а у њој ће уживати и напредни до стручних ронилаца. Само роњење чамцем.

Сазнајте више

Hilton Wall

Љубитељи мора, школе Баракуда и одлична видљивост. Станови са слаганим гребенима су пуни разнобојних тврдих корала и разних риба гребена. Доступно само чамцем, ово је одличан дрифт роњење.

Сазнајте више

Palace Wall

У близини хотела Схеридан (формално назван „Хотел Палаце“), овај зид је омиљен за рониоце дубоког и проширеног домета. Плитки гребени погодни за све рониоце. Повремено се виде пелагици и манте. Може се урадити са обале уз дугу шетњу и роњење. Најбоље у летњим месецима када је море мирно

Сазнајте више

Northern Caves

Јужно од плаже Хапуто, улаз на 50' који улази у велики отвор у линији литице са неколико излазних тачака на површини (није потребно светло). Лако за све рониоце, а фасцинантно роњење које се може обавити само чамцем.

Сазнајте више

Alupat Island

Недалеко од острва Алупат, бројни тврди и меки корали са обиљем гребенских риба. Одлична видљивост и повремено Манта Раи. Ово је одлична локација за ноћно роњење и увек се обавља бродом.

Сазнајте више

Agana Bay

Предиван гребен који се налази испред ронилачке продавнице АМТ Беацх Хоусе. Препун тврдих и меких корала са обиљем гребенских риба. Ради се само чамцем, то је одличан дрифт роњење!

Сазнајте више

The Pinnacle - Guam

Дубоководни гребен са врхом на 120'. Јато баракуде, велике рибе, повремене ајкуле и раже, навијачи мора на оба краја. Цуррентс. Ово је веома напредно роњење и захтева искусног дубоког или технички сертификованог рониоца. Доступан само чамцем када је море мирно.

Сазнајте више

Double Reef - Guam

Северно ронилачко место. 10-70' корални гребен са јатањем рибе, чистом водом и великим коралним формацијама. Веома лако за све рониоце и рониоце и доступно је само чамцем. Обично се ради у летњим месецима када су ветрови и море мирни.

Сазнајте више

The Tunnel - Guam

Северни корални гребен који се пружа од линије литице. Школовање рибе, бистра вода и велике формације корала. Природни отвор у гребену који почиње на 35' и излази на 45'. Пећине и пешчани канали обилују овом подручју.

Сазнајте више