Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lake Głębokie

Ронилачка база Палиа Диве под надзором Мирека у одмаралишту након уласка идемо десно и заобилазимо куће, улаз где имамо кајаке и паркинг. Постоје склоништа и

Сазнајте више

Helenesee

Улазна тачка у Хеленессее је у близини школе роњења и нуди многе могућности: држите се уз обалу, користите платформе, дубоко зароните, истражите олупине или уживајте у прелепој популацији риба.

Сазнајте више

Plywalnia POSiR Chwialka

Bazen u Poznanju, Max dubina 4 metra. Dostupno od septembra do juna. Bravo za skučene vode/trening bazena. Parkiranje boja je dostupno.

Сазнајте више

Gryzyce 4 Zagan

Гризице - насеље у Пољској које се налази у покрајини Лубуские, округ Заган, општина Заган. Гризице је место за рекреацију. Посебно за становнике Загана, Зар. Постоји неколико водених подручја у којима туристи и риболовци често проводе лето.

Сазнајте више

Baza nurkowa Pro Divers w Ińsku

Ronilačka baza Pro Divers u Inskom nalazi se u prelepom okruženju, na samoj obali pored osmatračkog tornja. To je idealno mesto za ljubitelje ronjenja koji žele da otkriju tajne podvodnog sveta. Baza ima sve neophodne sadržaje za ronioce, uključujući prostrano sklonište i sobu

Сазнајте више

Lake Insko

Одлично место за почетак ваше подводне авантуре. Веома добра подводна инфраструктура повезана рукохватима, одлични садржаји за рониоце.

Сазнајте више

Jezioro Krzemno

Ово ронилачко место се обично назива пољски Дахаб. Дивна природа око језера и подморја заиста вреди доћи овде и ронити.

Сазнајте више

Jezioro Szmaragdowe

Jezero Smaragd je rezervoar nastao posle poplavljenog rudnika krede. Na dnu su ostaci rudarstva: mali deo pruge i kola. Pored toga, možete videti prelepu poplavljenu šumu i drveće koje je palo u vodu. Vidljivost je obično veoma loša. Debelo vešanje lebdi ispod 4 metra.

Сазнајте више

DiveTeam Siecino

Ronilačka baza Ronilačkog tima na jezeru Siecino je odlično mesto za početak vaše ronilačke avanture. U blizini vode se nalazi udobni pristanište i specijalni štandovi pripremljeni za ronioce da posame svoju opremu. Rezervoar je posebno pogodan za ronioce početnike.

Сазнајте више

Straussee - Einstieg Tauchbasis

Страуссее, погодан за рониоце, рониоце и рониоце на дах, налази се на североистоку Берлина, директно у граду Штраусбергу. Опуштено роњење без великог путовања. Пошто је језеро прилично богато рибом, можете срести бројне рибе попут штуке, смуђа и Цо.

Сазнајте више