Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Grottos

Неколико јако прекривених жутих меких кораљних врхова у дубокој води пролаза Нанану почевши од 6мсв и спуштајући се до 30мсв са неколико препливавања и обиљем морског живота, великих и малих. Овај сајт је најбоље заронити на надолазећој плими.

Сазнајте више

Arch

Ова локација има много пролаза у облику лукова и почиње од 5 м, спуштајући се до дубине од 21 м, најбоље је заронити на надолазећој плими и може бити погодна за већину нивоа искуства.

Сазнајте више

Pinnacles

2 дивна врха са већим који почиње за 6мсв и пада на 60мсв спојен са мањим врхом на 27мсв, мањи врх почиње за 18мсв и завршава на 30мсв. Ову локацију можемо заронити у било ком тренутку, међутим долазна плима има тенденцију да донесе бољу видљивост + јача струја = више акције и више боје.

Сазнајте више

Wedding Chapel

Пуно кораљних глава почевши од 5 мсв покривено са меким коралима и лепезама мора пада на 21 мсв са много пролаза и лукова за истраживање. Ова локација је најбоља за роњење на надолазећој плими и погодна је за већину нивоа ронилаца, као и самоуверене рониоце.

Сазнајте више

Cannibal’s Cave

Тачно на врху пролаза Нанану на тачки главног гребена са пуно лепо украшених пролаза, пећина и кањона, гребен тече североисточно, локација почиње у 3мсв и пада на 30мсв, погодна за већину нивоа роњења, има много за видети и добра за самоуверене рониоце.

Сазнајте више

Dragon Tales

Неколико врхова у близини главног гребена почевши од 5мсв и спуштајући се до 24мсв са неколико препливаних пролаза са златножутим меким коралом, врх локације је прекривен рибом анемоном и анемоном и најбоље је заронити на надолазећој плими.

Сазнајте више

Amazing Maze

Низ кораљних глава или врхова који почињу у 5мсв и спуштају се до пешчаног морског дна у 21мсв, врхови су прекривени анемонијама, неколико невероватних препливавања увелико украшених врстама корала и лепеза мора. Овај сајт је најбоље заронити на надолазећој плими и погодан је за већину нивоа искуства,

Сазнајте више

MV Ovalau II wreck dive

МВ Овалау ИИ је био 55-метарски РОРО трајект који је радио у водама Фиџија и потонуо је 26. августа 2003. без икаквих губитака. Она сада лежи преврнута на морској површини у 23мсв са 2 велика искакања која су централна тачка фокуса. Олупина има много крхотина разбацаних око инц, тоалета, умиваоника, возила (аутомобила и камиона), ланца итд.

Сазнајте више

Golden Dream

Ово је део веће локације у комбинацији са узимачем даха и налази се на тачки главног гребена са низом коралних глава/врхова који почињу од 3мсв до 36мсв са неким прелепим пливањем и подрезима који се могу заронити у било ком тренутку.

Сазнајте више

Breath Taker

Ово је део веће локације у комбинацији са Златним сном и дубљим крајем спојеним гребеном који иде од југа ка северу. Врхунац роњења је на последњем врхунцу на 21мсв (опсег локације од 3мсв до 36мсв) са пуно акције и морског живота. Најбоље заронити на долазећу струју, што је јача то боље, тако да се ДСМБ саветује за с/стоп.

Сазнајте више