Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

The Wall - Guam

40-130' + Ова локација има најстрмији зид са оштрицом ножа који смо видели на Гуаму. Обично дрифт роњење, зид је уочен са лепезама и малим меким коралима које могу да виде рониоци са дубоким искуством. Умерене дубине дуж линије литице (35 - 65') погодне за све рониоце. Доступан само чамцем.

Сазнајте више

Spanish Steps

Одлично место за роњење уз обалу преко морнаричке базе Гуам, ово роњење се скоро увек обавља чамцем и обично као дрифт роњење почиње унутар увале, а затим прати струје на северу или југу. Супер чиста вода и дом за школовање риба мамаца и малих лигњи. Погледајте анемону са тепиха за око 60'

Сазнајте више

Blue Hole - Guam

Плава рупа је веома необично роњење на природној кречњачкој висоравни. Вертикална осовина почиње на 60' са великим "прозорским" отвором на 125'. Могућа су роњења. Морате бити искусан ронилац да бисте „пуцали у рупу“. Одличан вид и плато од 30 до 60' чине ово популарно место за све рониоце.

Сазнајте више

Vecki Reef

Зароните близу ушћа у луку на овом прелепом гребену. Падине од плитког гребена до 130+ Доступан само чамцем, ова локација је веома лака и има одличну видљивост за све рониоце.

Сазнајте више

Crevice

Велики „кањон“ почиње на 60', видљивост 100'+, Морски вентилатори дуж зидова. Повремено се виде јата баракуда и неке ајкуле. Доступан само чамцем, могућност струјања. плитки плато погодан за све рониоце, рониоцима проширеног домета ће се допасти дубоки зид.

Сазнајте више

Ron’s Reef

Обично се ради као дрифт роњење, почевши од Шкотске, или Прве плаже, а затим западно од луке. Доступан само чамцем, а рониоци морају бити веома свесни чамаца који пролазе изнад главе. Овде се налази бистра вода и велики избор рибе.

Сазнајте више

Barracuda Rock - Guam

Ова ронилачка локација је веома популарна за наше локалне и гостујуће рониоце. Смештен дуж полуострва Ороте, овде се повремено виђа баракуда, али не тако честа као у прошлости. Дубине се крећу од веома плитке до просечне дубине од 45' до преко 100', са просеком од око 45'.

Сазнајте више

Finger Reef

Лука Апра, 5-90'. Заиста лепо роњење на лучком гребену за све. Коси корали са много анемона и стотинама риба. Стабилне зелене морске корњаче се могу видети на већини роњења. Савршено за роњење и сноркелинг за рониоце свих нивоа

Сазнајте више

RMS Scotia (Wreck)

Некада најбржи трансатлантски путник на западу, РМС Сцотиа је био британски путнички брод. Управљао је Цунард Лине, био је то океански пароброд који је претворен у слој каблова са два завртња 1879. године.

Сазнајте више

Hidden Reef

Смештен близу улаза у луку Апра, ово је прелеп гребен који иначе не посећују рониоци и доступан је само чамцем. Велики избор нетакнутих корала са постепеним нагибом зида до 120 стопа/36м. Видљивост је обично 40-90 стопа/12-27м.

Сазнајте више