Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Swim Through Heaven

Kao što ime kaže ima dosta plivačkih misli, ovo je uzbudljivo ronjenje, za iskusne i udobne ronioce, najbolje zaroniti na odlazeću plimu. The walls & tunels have fragile sea fans, & are adorned with amazing yellow sort coral/ Please be careful & do not touch or grab, it is a fragile site.

Сазнајте више

Cannibal’s Cave

Тачно на врху пролаза Нанану на тачки главног гребена са пуно лепо украшених пролаза, пећина и кањона, гребен тече североисточно, локација почиње у 3мсв и пада на 30мсв, погодна за већину нивоа роњења, има много за видети и добра за самоуверене рониоце.

Сазнајте више

Pinnacles

2 дивна врха са већим који почиње за 6мсв и пада на 60мсв спојен са мањим врхом на 27мсв, мањи врх почиње за 18мсв и завршава на 30мсв. Ову локацију можемо заронити у било ком тренутку, међутим долазна плима има тенденцију да донесе бољу видљивост + јача струја = више акције и више боје.

Сазнајте више

MV Ovalau II wreck dive

МВ Овалау ИИ је био 55-метарски РОРО трајект који је радио у водама Фиџија и потонуо је 26. августа 2003. без икаквих губитака. Она сада лежи преврнута на морској површини у 23мсв са 2 велика искакања која су централна тачка фокуса. Олупина има много крхотина разбацаних око инц, тоалета, умиваоника, возила (аутомобила и камиона), ланца итд.

Сазнајте више

Grottos

Неколико јако прекривених жутих меких кораљних врхова у дубокој води пролаза Нанану почевши од 6мсв и спуштајући се до 30мсв са неколико препливавања и обиљем морског живота, великих и малих. Овај сајт је најбоље заронити на надолазећој плими.

Сазнајте више

Disneyland

Неколико јако украшених врхова веома близу један за другим, почевши од 5мсв и спуштајући се до пешчаног дна у 30мсв, савршено за роњење на више нивоа и проширење вашег НДЛ-а. Овај сајт је најбоље заронити на долазну струју, има много малих/макро створења да бисте били заузети сатима, као и већи посетиоци.

Сазнајте више

Wedding Chapel

Пуно кораљних глава почевши од 5 мсв покривено са меким коралима и лепезама мора пада на 21 мсв са много пролаза и лукова за истраживање. Ова локација је најбоља за роњење на надолазећој плими и погодна је за већину нивоа ронилаца, као и самоуверене рониоце.

Сазнајте више

Always Cool

Grupa od 10 koralnih glava, teško pokrivenih w/soft & hard korala, ljubitelja mora & nekoliko kupaćih korita. Starting in 5m/15' & droping to approx. 21m/70' it is best dived around the 18m/60' & above & can be dived at any time.

Сазнајте више

Amazing Maze

Низ кораљних глава или врхова који почињу у 5мсв и спуштају се до пешчаног морског дна у 21мсв, врхови су прекривени анемонијама, неколико невероватних препливавања увелико украшених врстама корала и лепеза мора. Овај сајт је најбоље заронити на надолазећој плими и погодан је за већину нивоа искуства,

Сазнајте више

Dragon Tales

Неколико врхова у близини главног гребена почевши од 5мсв и спуштајући се до 24мсв са неколико препливаних пролаза са златножутим меким коралом, врх локације је прекривен рибом анемоном и анемоном и најбоље је заронити на надолазећој плими.

Сазнајте више