Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Hastings Reef - Fish Bowl

На ивици гребена Хастинг, јужном делу, Фисхбовл има леп корални зид који нуди разноврсна искуства роњења и роњења. Обиље рибе на најплићем је оно што јој даје име. Једноставна навигација уз зид чини га одличним местом за роњење за нове и напредне рониоце.

Сазнајте више

Split Bommie, Hastings Reef

Име ове локације потиче од многих бомија које постоје подаље и одвојене од гребена. Налази се на јужном крају гребена Хејстингс и нуди плитке воде, идеалне за роњење и рониоце почетнике.

Сазнајте више

Hastings Reef Blue Lagoon

Зид дубок до 20м, плитак на врху. Има пешчани део где се могу видети гомиле морских краставаца. То је заиста добра локација за проналажење малих и занимљивих ствари.

Сазнајте више

Central, Breaking Patches

Нуди диван плитки зид са сликовитом лепотом, што га чини лаким за навигацију. Плитке пешчане мрље су савршене за вештине и макро роњење. Западни зид нуди мало више дубине, али је такође познато да кроз њега пролазе јаке струје.

Сазнајте више

Tree Peaks - Saxon Reef

Место за роњење за све различите нивое. Зову га врхом дрвета јер је под водом израсло старо дрво и корали. То је прелепо место у плићаку са шареним бојама за уживање.

Сазнајте више

Saxon Reef Magic Wall

Плитак зид, дубок око 15м са разбацаним бомбама у дубљем песку. Гомиле малих пећина које крију јегуље и хоботнице. Препоручује се од почетника до напредних ронилаца.

Сазнајте више

Evolution, Saxon Reef

Овај сајт се састоји од колекције коралних бомби, где можете пронаћи много различитих карактеристика. То је добар роњење за све нивое, боравак у плићаку ће вас изненадити невероватним морским животом који можете пронаћи.

Сазнајте више

Norman Wildside - Central

Роњење са зидом који иде до дубине од 25 метара. Одлично место за макро фотографију. Заиста плитко на врху гребена где се можете сигурно зауставити док тражите неке ајкуле Епаулетте.

Сазнајте више

Norman Reef - Playgrounds

На јужном делу Норманског гребена, имамо Плаигроундс и Схарк Моунтаин. Игралишта за више почетника и Схарк Моунтаин за мало напредније рониоце. Прелепи корални гребен и боми за истраживање.

Сазнајте више

Norman Reef Pontoon

Овај сајт има неколико прелепих бомија где можете пронаћи мале пећине. Ово је лако и плитко роњење за све. Такође имате могућност да уђете у гребен који је пун морског живота у плићаку.

Сазнајте више