Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Patriot Reef

Ова локација се налази од тачке главног гребена и има велико пливање украшено са жутим меким коралним зидовима и почиње за 2 мсв и излази на 21 мсв на пешчано дно. Најбоље је ронити на надолазећој плими и такође може бити одлично место за роњење са здравим коралима и анемонама на врху гребена у плићаку

Сазнајте више

Marrie’s Magic

Дубоки пад са зида почевши од 4мсв и спуштајући се до 36мсв, што је најбоље заронити на надолазећој плими. На равном пешчаном дну и зидовима прекривеним великим морским лепезама и живописним коралима расту велика мека стабла корала - одличан живот рибе, великих и малих. Савршено за продужено време роњења на више нивоа са НИТРОКС-ом.

Сазнајте више

Golden Crown

Ови врхови су на плитком крају Нептуове рапсодије в/близу главног гребена и почињу у 3мсв са макс. дубине од 30мсв и прекривени су живописним златно жутим меким коралима. Најбоље заронити на надолазећој плими, јача струја чини ово место заиста 'оживљавањем' док се меки корали хране водом богатом хранљивим материјама.

Сазнајте више

Neptune’s Rhapsody

Почевши од 4мсв и пада до 24мсв, ова локација се састоји од неколико љупких врхова, највећи, где обично везујемо наше чамце, пада на 18мсв и има велики тунел са прозорима и великим меким кораљним стаблима и лепезама мора. Већина врхова је прекривена жутим меким коралом, што је најбоље заронити надолазећу плиму

Сазнајте више

Rix Garden

Лепо роњење на зиду погодно за већину ронилаца почевши од 5мсв са гребеном који се креће од 12мсв и завршава на 30мсв у северозападном правцу од тачке главног гребена. најбоље ронити на надолазећој плими и такође може бити добра локација за роњење.

Сазнајте више

Bula Maker

Ово је роњење на зиду које почиње од 2мсв и пада до 24мсв на тачки главног гребена који има много пролаза и кањона прекривених меким коралима и лепезама мора за истраживање. веома лепа локација која се може ронити у било које време и погодна је за већину нивоа искуства и популарне са самоувереним рониоцима.

Сазнајте више

Hong Kong

Много врхова близу један другом почевши од 6мсв и пада до 30мсв који изгледају као небодери када сте доле близу морског дна и гледате горе. овај сајт је најбоље заронити на надолазећој плими и разноликост морског живота је огромна, па очекујте да видите било шта.

Сазнајте више

Hutch Haven

3 врха блиска заједно почевши од 2мсв и спуштају се до 24мсв прекривена тврдим и меким коралима са обожаватељима мора и пуно морског живота, углавном малих створења, међутим, пазите и погледајте ко пролази.. Најбоље заронити на улазној плими и ово је одлична локација за нове рониоце и погодне за самоуверене снорклере.

Сазнајте више

Colleen’s Garden

Ово је лепо лагано роњење на зиду почевши од 5мсв и до дна на 18мсв са неким пливањем и пукотинама које се могу истражити, а које су углавном покривене тврдим коралима, морским лепезама и бичевим коралима. Ова локација се може ронити у било које време и погодна је и за самоуверене рониоце.

Сазнајте више

Dream Maker

На тачки главног гребена са пуно пукотина и пролаза за истраживање, роњење почиње за 3мсв и пада на 24мсв и може се ронити у било које време и погодно за већину нивоа искуства и одлично за самоуверене рониоце. Доста могућности за широке и макро фотографије, држите очи отворене и идите полако.

Сазнајте више