Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Роњење на зиду које се може обавити као статично или дрифт роњење, обично је најбоља излазна струја. Локација почиње за 3мсв и пада на 100мсв+, тако да очекујте да ћете видети огроман низ морског живота овде, посебно током јаке струје, видљивост плаве воде је обично одлична. Зид је веома украшен са сунђерима и меким коралом

Сазнајте више

Роњење са зида почиње за 2мсв и пада до преко 50мсв са масивним пливањем са отвором на крову (Небеска врата) кроз који можете видети сунце и небо. Зидови су богато украшени калеидоскопом обојених меких корала и масивних морских лепеза. Подводни фотографи сањају (макро и широко).

Сазнајте више

Fisherman’s Rock

Почевши од 3мсв, ово је прелепа локација за читав низ морских живота који живе или посећују врхунац. Једна страна је повезана са главним коралним гребеном, друга има велики пад на преко 40мсв, горњи део је прекривен меким коралима јарких боја. Овај сајт се може заронити у било које време.

Сазнајте више

Ови врхови су на плитком крају Нептуове рапсодије в/близу главног гребена и почињу у 3мсв са макс. дубине од 30мсв и прекривени су живописним златно жутим меким коралима. Најбоље заронити на надолазећој плими, јача струја чини ово место заиста 'оживљавањем' док се меки корали хране водом богатом хранљивим материјама.

Сазнајте више

Neptune’s Rhapsody

Почевши од 4мсв и пада до 24мсв, ова локација се састоји од неколико љупких врхова, највећи, где обично везујемо наше чамце, пада на 18мсв и има велики тунел са прозорима и великим меким кораљним стаблима и лепезама мора. Већина врхова је прекривена жутим меким коралом, што је најбоље заронити надолазећу плиму

Сазнајте више

Ова локација се налази од тачке главног гребена и има велико пливање украшено са жутим меким коралним зидовима и почиње за 2 мсв и излази на 21 мсв на пешчано дно. Најбоље је ронити на надолазећој плими и такође може бити одлично место за роњење са здравим коралима и анемонама на врху гребена у плићаку

Сазнајте више

Лепо роњење на зиду погодно за већину ронилаца почевши од 5мсв са гребеном који се креће од 12мсв и завршава на 30мсв у северозападном правцу од тачке главног гребена. најбоље ронити на надолазећој плими и такође може бити добра локација за роњење.

Сазнајте више

Ова локација је гребен или зид који иде у правцу северозапада од главног гребена почевши од 4мсв, врх гребена је на 5мсв и пада до 30мсв. Најбољи рони на надолазећој плими и одлично за роњење, врх гребена је јако опточен прекрасним тврдим коралима.

Сазнајте више

Предиван врх који почиње у 2мсв и спаја гребен са главним гребеном који се спушта до 30мсв. врх је прекривен златно жутим меким коралима и гомилом рибљег света и обично рони на надолазећој плими.

Сазнајте више

Дубоки пад са зида почевши од 4мсв и спуштајући се до 36мсв, што је најбоље заронити на надолазећој плими. На равном пешчаном дну и зидовима прекривеним великим морским лепезама и живописним коралима расту велика мека стабла корала - одличан живот рибе, великих и малих. Савршено за продужено време роњења на више нивоа са НИТРОКС-ом.

Сазнајте више