Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Redemption

Предиван врх који почиње у 2мсв и спаја гребен са главним гребеном који се спушта до 30мсв. врх је прекривен златно жутим меким коралима и гомилом рибљег света и обично рони на надолазећој плими.

Сазнајте више

Coral Key

Најбоље заронити на надолазећој плими. Ово је роњење са зида са врхом који пробија површину за време осеке и пада на 24мсв на пешчаном дну. Зидови су богато украшени здравом мешавином тврдих и меких корала, морских лепеза и бичевих корала.

Сазнајте више

Dream Weaver

Још једна прелепа здрава локација у пролазу Нукураувула која је в/близу уста. Врх врха у 6мсв је у великој мери прекривен анемоном и спушта се до 30мсв спојен гребеном - 1 страна иде ка дубини, а друга се спаја са главним гребеном. Овај сајт је назвао легендарни господин Стив Вивер 2018.

Сазнајте више

Root Canal

Роот Цанал је новооткривено место тако да још увек учимо о њему, међутим, то је велики врхунац са најплићом тачком од 23мсв и таласастом до преко 60мсв. Пуно акције на јакој струји, велике јате пелагичних животиња и много ајкула. Још много тога да откријете и научите о овом сајту.

Сазнајте више

Zara’s Garden

Предиван плитки гребен који почиње у 1мсв и пада до 18мсв жив са здравим меким и тврдим коралима, погодан за рониоце почетнике и све који траже боје и богат макро морски живот.

Сазнајте више

Rix Garden

Лепо роњење на зиду погодно за већину ронилаца почевши од 5мсв са гребеном који се креће од 12мсв и завршава на 30мсв у северозападном правцу од тачке главног гребена. најбоље ронити на надолазећој плими и такође може бити добра локација за роњење.

Сазнајте више

Neptune’s Rhapsody

Почевши од 4мсв и пада до 24мсв, ова локација се састоји од неколико љупких врхова, највећи, где обично везујемо наше чамце, пада на 18мсв и има велики тунел са прозорима и великим меким кораљним стаблима и лепезама мора. Већина врхова је прекривена жутим меким коралом, што је најбоље заронити надолазећу плиму

Сазнајте више

Patriot Reef

Ова локација се налази од тачке главног гребена и има велико пливање украшено са жутим меким коралним зидовима и почиње за 2 мсв и излази на 21 мсв на пешчано дно. Најбоље је ронити на надолазећој плими и такође може бити одлично место за роњење са здравим коралима и анемонама на врху гребена у плићаку

Сазнајте више

Golden Crown

Ови врхови су на плитком крају Нептуове рапсодије в/близу главног гребена и почињу у 3мсв са макс. дубине од 30мсв и прекривени су живописним златно жутим меким коралима. Најбоље заронити на надолазећој плими, јача струја чини ово место заиста 'оживљавањем' док се меки корали хране водом богатом хранљивим материјама.

Сазнајте више

Marrie’s Magic

Дубоки пад са зида почевши од 4мсв и спуштајући се до 36мсв, што је најбоље заронити на надолазећој плими. На равном пешчаном дну и зидовима прекривеним великим морским лепезама и живописним коралима расту велика мека стабла корала - одличан живот рибе, великих и малих. Савршено за продужено време роњења на више нивоа са НИТРОКС-ом.

Сазнајте више