Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fantastic

Прелеп врхунац на врху главног гребена који почиње у 2мсв и пада до 24мсв богато украшен масивним лепезама мора и златно жутим меким коралима и богатим рибљим светом. Обично бисмо заронили на ову локацију на надолазећој плими.

Сазнајте више

Annie’s Bommie

2 velika vrha puna zdravih tvrdih & mekih, spojenih na glavni greben grebena koji se može zaroniti u bilo kom trenutku. Start 5m/15 & droping to 27m/90' , best zone 18m/60' & shallower.

Сазнајте више

Coral Key

Најбоље заронити на надолазећој плими. Ово је роњење са зида са врхом који пробија површину за време осеке и пада на 24мсв на пешчаном дну. Зидови су богато украшени здравом мешавином тврдих и меких корала, морских лепеза и бичевих корала.

Сазнајте више

Dream Weaver

Још једна прелепа здрава локација у пролазу Нукураувула која је в/близу уста. Врх врха у 6мсв је у великој мери прекривен анемоном и спушта се до 30мсв спојен гребеном - 1 страна иде ка дубини, а друга се спаја са главним гребеном. Овај сајт је назвао легендарни господин Стив Вивер 2018.

Сазнајте више

Zara’s Garden

Предиван плитки гребен који почиње у 1мсв и пада до 18мсв жив са здравим меким и тврдим коралима, погодан за рониоце почетнике и све који траже боје и богат макро морски живот.

Сазнајте више

Root Canal

Роот Цанал је новооткривено место тако да још увек учимо о њему, међутим, то је велики врхунац са најплићом тачком од 23мсв и таласастом до преко 60мсв. Пуно акције на јакој струји, велике јате пелагичних животиња и много ајкула. Још много тога да откријете и научите о овом сајту.

Сазнајте више

Rix Garden

Лепо роњење на зиду погодно за већину ронилаца почевши од 5мсв са гребеном који се креће од 12мсв и завршава на 30мсв у северозападном правцу од тачке главног гребена. најбоље ронити на надолазећој плими и такође може бити добра локација за роњење.

Сазнајте више

Neptune’s Rhapsody

Почевши од 4мсв и пада до 24мсв, ова локација се састоји од неколико љупких врхова, највећи, где обично везујемо наше чамце, пада на 18мсв и има велики тунел са прозорима и великим меким кораљним стаблима и лепезама мора. Већина врхова је прекривена жутим меким коралом, што је најбоље заронити надолазећу плиму

Сазнајте више

Patriot Reef

Ова локација се налази од тачке главног гребена и има велико пливање украшено са жутим меким коралним зидовима и почиње за 2 мсв и излази на 21 мсв на пешчано дно. Најбоље је ронити на надолазећој плими и такође може бити одлично место за роњење са здравим коралима и анемонама на врху гребена у плићаку

Сазнајте више

Golden Crown

Ови врхови су на плитком крају Нептуове рапсодије в/близу главног гребена и почињу у 3мсв са макс. дубине од 30мсв и прекривени су живописним златно жутим меким коралима. Најбоље заронити на надолазећој плими, јача струја чини ово место заиста 'оживљавањем' док се меки корали хране водом богатом хранљивим материјама.

Сазнајте више