Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Devils Point

Одлична земља за дубоко роњење са тренутним трчањем на спољној ивици која пада преко 30м. када дођете до средњег иглица постоји стомак који долази до 5-8м добар за сигурно заустављање. Док се крећете према заливу Хумбуг, налази се пуно камењара са дубоким пукотинама и рупама и долази до неколико пећина.

Сазнајте више

Matapaua Bay

Пешчани залив у средини, плитки гребени са обе стране. Одлично за рониоце почетнике или ОВ1 и 2. Током лета у заливу може бити густ саобраћај па будите опрезни. ЈИ је најгори ветар и талас за залив.

Сазнајте више

THE MAORI LADY

Маори Лади је одлично острво за роњење са 3 различита места за роњење на острву. Сваки призор роњења је потпуно другачији од следећег, а острво се може склонити у већини временских прилика.

Сазнајте више

THE TWINS, Waikato

Близанци су ронилачко место удаљено 15 минута од Ватијанге која се налази између Вити и Ђаволије тачке. За ово роњење је потребно мало искуства и добро време. Северна и јужна страна су најдубљи делови роњења са пливањем на око 10м доле тачно у средини близанаца.

Сазнајте више

OPITO BAY

На само 20 минута вожње аутомобилом или 30 минута у чамцу, залив Опито је познат као кревет од капице, иако је управо затворен наредне 2 године због лошег стања кревета.

Сазнајте више

OHINAU ISLAND

Острво Охинау је једно од напуштених острва на полуострву Коромандел, које су од тада део групе острва Меркур и нуде неке опаке роњења

Сазнајте више

Black Rocks Lagoon

Ово место за роњење је једно за свакога, унутар лагуне је плитки залив са пуно рибе и морских алги око ивица. систем спољашњег гребена су велике игле са лепим јаругама за пливање. Спољни гребен је дубље зарон и веома је изложен ветру, набујањима и струјама.

Сазнајте више

Little Ohinau

Мали Охинау има 2 главна места за роњење са заливом Литл О и увалом корњача. Увала корњача је одлично место за искусније рониоце. јаке струје око ивица.

Сазнајте више

OTAMA REEF

Једно од најбољих места за рониоце почетнике, лака плажа за ходање право на светло бели песак. док идете напоље постоје мали сломљени гребени, док се померате улево, гребени постају све већи и све већи што даље идете.

Сазнајте више

BLACK JACK REEF

Гребен Блек Џек је гребен дужине 2 км између Куоатунуа и плаже Отама. Иако је лако доступно, у последње време је преплављено кинама (морским јежевима) које су донекле изазвале баронско морско дно.

Сазнајте више