Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Scorpio House Reef

Savršeno mesto za ronjenje za početnike, probajte ronjenje i gnjuranje. Naš kućni greben ima lep ulazni pristanište počevši od 2m do 12-14m sa lepom malom olupinom na desnoj strani.

Сазнајте више

Baixa da Cruz

Смештен на мору од села Мацхицо, испред ронилачког места 3 Мариа, Баика да Цруз је мање од 100 метара од обале. Ово роњење почиње на само 3 метра, са малим врхом и постаје све дубље до 35 метара на пешчаном дну.

Сазнајте више

Baixa do Lobo

На само неколико минута марине Куинта до Лорде наћи ћете ову подморску планину недалеко од обале. Ово је само роњење чамцем.

Сазнајте више

Parede do Silva

Мергулхо ем пареде де поуца профундидаде ате а суперфицие. Фундо десце суавементе ате аос 25 метрос де профундидаде ентре роцхас грандес е пекуенас.

Сазнајте више

Reis Magos

Омиљена локација за фотографе! Дивно место за лако роњење директно испред ронилачког центра са одличном видљивошћу и без струјања тако да је савршено за почетнике, али и искусне рониоце.

Сазнајте више

Blue Hole

Једно од најпопуларнијих места за роњење на Мадеири! Улазна тачка је директно на шеталишту Реис Магос, у Цаницо де Баико. Локалитет се може ронити са копна, као и чамцем.

Сазнајте више

Lavafinger - Galo

Место за роњење се налази директно у ронилачком центру и улаз је погодан за почетнике. Било да истражујете малу пећину, тражите морска створења на зиду или идете у обилазак анемона, овде можете много тога открити.

Сазнајте више

MANTA DIVE CENTER

Место за роњење се налази директно у одмаралишту Гало, а улаз преко мердевина је погодан за почетнике. Улазак може бити изазован са таласима. Можете истражити малу пећину, претражити зид у потрази за морским створењима или кренути у обилазак анемона, овде има много тога да откријете.

Сазнајте више

Arena

Гребен се налази директно у подводном парку Мадеире и назива се и „Амфитеатар“. Дубина роњења варира између 10 и 24 метра.

Сазнајте више

Baía dos Porcos

Једно од најпопуларнијих и најлепших места за роњење на Мадеири. Улаз је на 8 метара, а излаз на 18 метара. Можете очекивати дивну игру боја рефлексије светлости.

Сазнајте више