Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

poito

Почетак је са платоа коралног гребена на дубини од 5 до 15 м, што доводи до благог океанског пада, који иде дуж гребена и улази у канал/пролаз кроз његов угао.

Сазнајте више

Passe de Tikehau - Tuheiava

Мали тикехау превој, максимална дубина 30 метара, лако роњење у долазном струјном дрифт зарону, сав дрифт се обавља на мање од 10 м дна, веома леп зарон за почетнике и стручњаке.

Сазнајте више

Ancienne ferme perliere, Manta Point

U početku ovo mesto ronjenja je za početnike i prvo ronjenje sa broda na sidrištu. Na peščanom morskom biću tačkastom sa koralnim patatima, manta zraci dolaze da se depariraju, na vaše oduševljenje.

Сазнајте више

Motu Nuhi-Nuhi (l’aquarium)

Моту Нухи Нухи је мало корално острвце које се налази у лагуни у оси превоја Типута. Ова локација је заштићена од струја и плићака, што је идеално за почетнике, тренинг или рехабилитацију.

Сазнајте више

Eolienne

Ова локација је најнетакнутија корална област Типута. Корални плато између 10 и 14 метара праћен стрмим спуштањем. Почетна тачка зарона који се завршава на месту Англе или у превоју. Савршено прилагођен рониоцима свих нивоа.

Сазнајте више

Tombant d Ohotu

Приликом напуштања канала/превоја Гаруае на десној страни, величанствени гребенски плато претходи спуштању у благој падини до 30 метара. Роњење иде уз зид и завршава се у коралном врту гребенске висоравни. Ово роњење је доступно свим нивоима.

Сазнајте више

Alibaba

Ово је дрифт роњење у северни канал Факарава само током надолазеће струје. Кренувши у плаветнило, могућ је застанак на ивици спуста, а онда заносимо у канал према лагуни, скривајући се од струје у животом богати „кањон Али бабе“.

Сазнајте више

Pufana

Ова локација се налази унутар лагуне, није много дубока што је идеално за почетнике или тренинг роњења. Такође је идеално место за фотографе, који воле осветљеност (бели песак) и мирне услове (заштићени од струје).

Сазнајте више

Les Roses de Matavai, Tahiti

Korali u obliku ruže postaju vidljivi sa dubine od oko trideset metara i protežu se preko ogromne površine dokle god oko može da vidi. Atmosfera je mirna i opuštajuća. Korali su izuzetno lepi, pružaju veoma prijatan doživljaj dok istražujete ovu ogromnu baštu koja se izgleda proteže do beskonačnosti.

Сазнајте више

La Faille d Arue

Овај зид почиње на 5 метара, након преласка прелепе коралне висоравни, а затим, на око 25 м, наћи ћете прелепу пећину која необично личи на врата цркве.

Сазнајте више